sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Hiitillä

Oltiin tosiaan eilen hiitillä ja oon aika ylpeä Ollista! Otettiin varikolla käyntiä ja hölkkää, jonka jälkeen mentiin radalle.Ensin kierros ihan vain hölkkää, seuraavalla takasuoralla kiitolaukkaa ja toinen hölkkäkierros päälle.Näin lämmittelin Ollin ja koska rataa kunnostetaan huomisia raveja varten ja sisä rataa ei saanut ajaa, niin kilpasuuntaan en ajanut ollenkaan. Ajoin kuitenkin vielä seuraavalla kierroksella takasuoran kovempaa.Alkuun Olli hieman haparoi mutta sen jälkeen ravi polki oikein hyvin.

matka musiikkii <3


Ylisöpö Eikka <3

Taavi


 Kokonaisuudessaan olen tyytyväinen Olliin.Vaikkei vauhdista mitään hajua olekkaan, niin ainakin se tuntui paljonpaljon paremmalta kuin mitä oli ponihiiteillä! Jotain muutosta on siis tapahtunut!Vielä kun hokkikengästä päästään eroon...

Ajoin vielä Offella illemmalla.Erika oli Minnin kanssa mukana ja kun Offe jäi Minnin taakse niin pikkuponin pää meni aivan sekaisin.Mentiin vain hölkkää ja välillä todella rauhallista hölkkää koska Minni ei pysynyt hölkässä Offen perässä :'D. En tiedä kuinka paljon sport tracker taas valehtelee mutta sen mukaan matka oli 5,5km.
Tein vielä iltatallin ja kävin hakemassa myös naapuritallin hepat sisään,kun he itse olivat jossain reissussa.

Tänään aamulla kävin tekemässä aamutallin eli ruokin,heitin hepat pihalle ja siivoilin karsinat.Nyt olen kotona käymässä ja iltapäivällä takaisin tallille ja liikuttelen ponit varmaan juoksuttamalla,josvain kenttä on hyvässä kunnossa.

oli jo näin valoisaa,kun aamulla heräsin 6.45!!Kesä tulee ;)
Näihin aikoihin lähdin tallille.

 Tänään on viimeinen päivä osallistua ARVONTAAN!Sinne pääset klikkaamalla TÄSTÄ2 kommenttia:

Kommenttisi näytetään vasta hyväksynnän jälkeen, ethän lähetä samaa viestiä kahdesti :) - Kiitos