lauantai 16. maaliskuuta 2013

Sunny saturday

Jeejee sain aikaseks tulla postaamaa tänää!!Oon aikas ylpee itestäni! Tänää mul on ollu koko päivän hyvä fiilis ja oon ollu aika reipaskin.Heti herättyäni kävin aamulenkillä koirani Pertun kanssa.Oli ihan sper ihanaa kun paistoi kerrankin aurinko,eikä ollut edes kylmä.
puhelinlaatu

Lähdinkin sitten tallille ja heti ekaksi siivoilin ponien karsinat, kun niitä ei ollut vielä siivottu.Hain Offen sisään ja puunasin sen niin hyvin kuin pystyin.Laitoin ponille valjaat niskaan ja lähdettiin lenkille.Mentiin reilu 7km, oli niin ihanaa ajaa tommosessa hyvässä aurinkoisessa ilmassa ja huomas kuinka Offekin nautti :).Hölkkäiltiin aikalailla Offen tahtiin, sport trackerin mukaan sellasta 10km/h.(en tiedä pitääkö paikkaansa..)Käytiin vähän pyörähtämässä naapurin peltoradalla ja sielläkin poni oli oikein hyvä.Kokonaisuudessaan jäi ihan super hyvä fiilis lenkistä! Tällästä tän pitäis ollakkin!
puhelinlaatu
puhelinlaatu

Hoidin Offen.Eli juotin,harjasin,loimitin,hoidin jalat ja jätin sisälle syömään päiväheiniä.Hain sitten Ollin sisälle harjailtavaksi.Ollia en tänään liikuttanut, kun sillä olikin ollut keskiviikkona tunti, kun itse oli ratsastamassa Kuprulla.Puunasin ponin ja kirosin tätä ihanaa karvanlähtö aikaa...Ollikin "laihtuu" päiväpäivältä kun saa siitä noita talvikarvoja irti.
2 kommenttia:

Kommenttisi näytetään vasta hyväksynnän jälkeen, ethän lähetä samaa viestiä kahdesti :) - Kiitos