sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Iloisella mielellä Kouvolassa.

Pahoittelen jälleen postaustauosta ja olen nyt niin laiska,etten jaksa miettiä taaksepäin vaan keskitytään nyt tähän päivään.

Aamulla menin tallille heti yhdeksän jälkeen ja katsoin,että kaikki tavarat ovat mukana.Hain sitten Offen sisään ja harjailin ponin kaikessa rauhassa.Laitoin Offen vielä hetkeksi karsinaan syömään heiniä ja hain Ollin sisälle.Harjasin ponin ja lähdettiin kentälle.Laitoin Ollin liinan päähän ja reilu 20min ponia juoksutin.Otettiin vain käyntiä ja ravi ja ravikin näytti hyvältä ! Vein Ollin sitten ulos.


Otin Offen uudelleen harjattavaksi ja letittelin ponin.Laitoin pintelit,bootsit etusiin ja loimen päälle.Vesku tulikin sitten ja pakttiin poni sekä tavarat autoon ja lähdettiin ajamaan kohti Kouvolaa.
Valjastelin ponin ja kävelytin hetken, menin sitten radalle hölkkäämään yhden kierroksen.Offe oli tosi hyvä, mutta vähän liiankin menossa kun heppa tuli rinnalle.

©Salli Kotiranta

©Salli Kotiranta

©Salli Kotiranta


©Salli Kotiranta


Tultiin radalta pois koelähdön ajaksi ja koelähdön jälkeen reippaampi kierros radalla.Offe oli ihan yhtä hyvä kuin edelliselläkin kierroksella,hyvin alkoi vastaamaan hevosille.Kävelytin vielä ponia ja toin kopille seisomaan.

©Tuuli Mikkelä
Sitten mentiinkin jo volttirinkiin ja starttiin.Lähtö uusittiin kerran ja hyvä niin koska saatiin siihen tosi huono lähtö.toisella yrittämällä matkaan ja voltista lähteminen oli samanlaista junnausta kuin aina ennekin.Offe siis tosiaankin lähtöö huonosti voltista.No mutta lisää kokemusta niin eiköhän se siitä!
 Startti kuitenkin sujui hyvin, mitä nyt takasuoralla jouduttiin vähän pujottelemaan,että päästiin kolmannelle ja loppu suoran Offe tuli ihan hirmuista kyytiä!Maalissa oltiin kahdeksansia ja saatiin vikat rahat.Aikaan olen tyytyväinen 3.08 ja ei laukkamerkkiä.Hieno Offe<3

©Salli Kotiranta

©Salli Kotiranta

©Tuuli Mikkelä

©Tuuli Mikkelä
oon ihan fiiliksissä,kun poni oli noinkin hyvä!Tarkoitus oli mennä starttiin vasta ensi kuussa mutta hyvä saada tähän väliin startti ja nyt vielä vähän hiittiä alle.Oon katsellut jo ensi kuulle sarjoja ja päästään Olperonkin kanssa starttiin ! Jee!Olli avaa siis kautensa 18.4 Lahdessa ja Offen kanssa jatketaan 21.4 mikkelissä.Näillä siis mennään!

Ainiiiiin!! Olli on uusimman kärryillä-lehden takakannessa!Kyllä vierähti kyynel silmään kun näin tuon kuvan..Miten yksi poni voikin olla noin rakas <3?

Tsiigaa askel!

6 kommenttia:

  1. offehan näyttää tos yhes kohta jopa menevän kovaa ravia ettei vaa hölkkää :D

    VastaaPoista
  2. Tuo poneilla ravaaminen näyttää niin hirveen mukavalta!
    Olen sinulle kateelline! :-D

    VastaaPoista
  3. Meinasin kans tulla kysymään että onko toi olli mikä on tos kärryillä lehden taka kannes :))

    VastaaPoista

Kommenttisi näytetään vasta hyväksynnän jälkeen, ethän lähetä samaa viestiä kahdesti :) - Kiitos