perjantai 8. maaliskuuta 2013

Ruutitynnyri ja Cowpony!

Ääh, mulla on pää niin sekasin aika monestakin asiasta niin en oikeen tiedä mistä alottasin..Nyt vaikka ekana pyydän anteeksi tätä postaustaukoa, mutta loman jälkeen on ollu kiireistä, niin koulussa kun koulun jälkeenkin.Mutta tänään sain jotain mitä olen toivonut niiiin niiiin pitkään! Alla näistä kuvat, eli siis Walhsteenilla kun silloi viikko sitten käytiin niin teetettiin poneille rintaremmit! Ja fiksuimmathan otsikosta jo huomaavat, että niissä on tekstit Cowpony ja Ruutitynnyri. Likelike ♥


Maanantaina kävin ajamassa Ollin ja totesin, että vihaan kevättä! Ei tässä muuten mitään vikaa ole mutta meillä on ajomahdollisuudet niin huonot! Käytiin vähän siellä täällä lenkkeilemässä, mutta silti tuntuu,ettei lenkki riittänyt Ollille.. En itse tykkää junnata samaa tietä edestakaisin, enkä usko, että ponitkaan sitä kauaa jaksaa.Mutta minkäs teet kuin on tasan yksi tie missä pystyy ravaamaan ja muuaalla kävelemään..No jospas se kesä tulisi nopsasti niin päästäis kunnolla lenkkeilemään!

Offea en lähtenyt juuri noiden huonojen teiden takia ajamaan.Otin ponin sitten liinan päähän ja mentiin kentälle. Offe oli oikeastaan epätavallisen rauhallinen!Jospas se oisi vähän viisastunut? Otettiin käyntiä molempiin suuntiin ja sen jälkeen ravia.Kasasin pienen kavaletin kentälle ja poni hyppi siinä ympyrällä hölkötellessä sitä muutaman kerran.

Tiistaina oli ponien vapaapäivä.

Keskiviikkona ponit joutuivat lomailemaan vielä yhden päivän, ihanien ripari juttujen takia jota ei sitten loppujen lopuksi ollutkaan?!

Torstaina pyysin, että Olli otettaisiin tunnille ja niinhän se sitten menikin.Ollin selkään kiipesi pienityttö Iida. Mitä nyt ohimennen kerkesin vilkaisemaan niin poni meni aikas hyvin!Oli kai rauhallinenkin ja ei käynyt ylikierroksilla, kuten yleensä!Hyvähyvä :)!

Offella kävin ajamassa ihan ympäriämpäri, missä vain pikkusenkin pääsee hevosella menemään.Ärsyttävää kun teitä ei voida aurata sellai pohjaa myöten,niin ettei poni uppoaisi vuohista myöten sinne hankeen!No mutta Offe oli kuitenkin aika ok tuntuinen.Alku hölkkäilyssä vähän painoi kädelle ja yritti painaa menemään kovempaa.Lenkin pituus oli reilu 7km.Tämän pidempiä lenkkejä ei ole oikein tähän vuoden aikaan mahdollista käydä,ellei halua rallatella samaa tietä edes taakse..

Perjantaina laitoin Ollin kärryjen eteen.Olli oli hyvä oma itsensä koko lenkin ajan.Otettiin hölkkää aina kun vain pystyi, eli todella vähän.Pääosin siis käyntilenkki ja pituudestakaan ei mitään hajua, kun sporttracker sanoi itsensä jälleen irti.Onko muilla ongelmia, ettei näytä matkaa ollenkaan?

Offen kanssa harjoiteltiin maastakäsin työskentelyä. Tein tallin pihalle "kehän" ja treenailtiin vähän näyttely juttuja siinä samassa.Jos vaikka kesällä pääsisi jonnekkin mätsäreihin ponien kanssa :).Offe käyttäytyi oikein hienosti ja seisoikin normaalia paremmin! Ja yllättäen tallilla ei ollut ketään, niin kuvian en saanut juuri kun poni meni hyvin :(.


Ps. Vielä on aikaa osallistua arvontaan!!!

5 kommenttia:

 1. tee uudellee tää ulkoasu ku tää on hirveen levee ja en tykkää ku ne on tollein kahel puolel :p tai sit ainankin leveyttä pienemmäks !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ulkoasu on vielä keskeneräinen eikä jää tämmöseks, mut en yhdessä ilassa sitä jaksanu valmiiks tehä :D

   Poista
 2. Ihanat noi Ollin violetit riimut :3

  VastaaPoista
 3. se sporttracker ei välttämättä oo löytäny gps'sää, sit ei näy matkaa tai vauhtii :) eli laita gps aikasemmin päälle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se siitä voi johtua kun mulla on kokoajan puhelimessa gps päällä :d

   Poista

Kommenttisi näytetään vasta hyväksynnän jälkeen, ethän lähetä samaa viestiä kahdesti :) - Kiitos