lauantai 30. maaliskuuta 2013

Kuvapostaus! (viikkokatsaus)

En jaksais jokaista postausta aloittaa samalla tavalla."anteeksi jälleen postaustauosta yms." No mutta tuo lause ainakin tämän postauksen alkuun sopisi.Viimeksi postausta tuli sunnuntaina ja nyt on jo lauantai...No kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa,niin ei tarvitse hirveän pitkää teksti postausta tehdä.

Maanantaina kävin ajamassa Ollilla kiitolaukkaa.Sport tracker jälleen petti minut ja näytti matkan niin väärin kuin olla ja voi. Oltiin menty 45min ja se näyttää matkaksi 0.20km? No mutta Olli oli tosi hyvä ja innokas! Laukkaamisen jälkeenkin ravi oli tosi hyvän tuntuista!

Meillä on lunta vielä jokapaikassa näin paljon :(

Offea juoksuttelin palautteluksi ~20 min kentällä.Poni oli hyvä ja rauhallinen.Erika kuvaili myös videoita mutta,kun äsken katsoin niin koneelta löytyy vain kuvia? No saatte tyytyä niihin ja taas äitinkamera laatu loistaa<3

 Tiistaina poneilla oli vapaapäivä.

Keskiviikkona ajoin Offella vajaa 8km lenkin. Lähdettiin pitkästä aikaa noihin ns. kesämetsiin ja kyllä totesin jälleen kerran, että jotkut eivät osaa aurata teitä! se on semmoista niikun kovaa mutta kuitenkin upottaa ponin painosta.Näin ollen jouduttiin kävelemään ensimmäiset 2,5km. Kauempana päästiin jo ravailemaan ja Offe oli tosi hyvä! Sopivasti ohjalla ja sillei. :). Takasinpäin en jaksanut mennä sinne mettään takasin niin käveltiin asfaltti tien reunaa takaisiin kotiin.Tulipahan ponille ainakin kunnolla kävelyä!:)

Mä en ymmärrä miksi nää kuvat on tön värsisiä....On siis äitin kameralla kuvattuja.Tälläkertaa otin Ollin juoksutettavaksi.Ei voi kyllä kehua,että meni hyvin. Kannoin puomia ja tynnyreitä kentälle ja mulla ei ollut kentän portti kunnolla kiinni, niin tämä viisas ponihan juoksi kentän portin läpi suoraan talliin omaan karsinaan.Tässä vaiheessa vielä nauratti, mutta sitten kun se teki sen ihanasti uudestaan niin ei enää naurattanut! Mulla meni niin hermot,kun jouduin poni koko ajan tallista hakemaan, niin otin sen liinaan  ja juoksutin siinä. Olli oikein ärsytti mua kokoajan pysähtelemällä ja kun pyysin sitä eteenpäin niin tahti vain hidastui.Hetken kun poni oli mennyt hyvin niin lopetin ja VEIN ponin talliin,ettei sen itse sinne tarvinnut juosta.

Torstaina ponit viettelivät vapaapäivää, kun itse menin koulusta suoraan Reetalle ja sieltä funfitillen compattiin ja grittiin! Oli kyllä kivaa ja huomaa,että jotain on tehnyt kun lihakset ovat hieman jumissa..Perjantaina ponit vietteli vielä vapaata.Olin siis Reetalla yötä ja heräiltiin joskus neljän aikaan iltapäivällä.Hups.Lähdettiin melkein heti Voikkaan viestin pitkäperjantai juhlaan.Kuvailin siellä kun kaverit tanssivat ja esiintyivät.

Tommosii söpöi peikkoi<3


Tänään lähdettään kohta Veskun kanssa hiitille.Itse otan mukaan Ollin ja Veskun heppa Taavi tulee Ollin seuraksi.

3 kommenttia:

Kommenttisi näytetään vasta hyväksynnän jälkeen, ethän lähetä samaa viestiä kahdesti :) - Kiitos