sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Aurinkoinen viikonloppu.

Nyt heti alkuun, kun on tullut muutamia negatiivisia kommentteja ulkoasusta niin se on kesken.Pahoittelen, mutta en jaksa sitä yhdessä illassa valmiiksi asti tehdä.Okei myönnän kyllä,että banneriakaan en ole edes aloittanut mutta eiköhän se ensi viikon aikana valmistu.

Nyt kuitenkin asiaan!Eli lauantaina en kerennyt tallille ollenkaan koska heti herättyäni lähdin riparikokoontumiseen Kuusankoskelle.Siletä sitten pääsin kotiin niin lähdettiikin heti melkein Veskun kanssa kohti Kouvolan ravirataa.Katsottiin ponilähtö ja napsin siitä muutamat kuvat.Käytiin vielä hakemassa kärryt ja valjaat, mitkä Vesku osti Niilolle.Alla muutama kuva poni lähdöstä.

Vanja mo

Olympia dar

Helga II
Ravien jälkeen lähdettiin vielä käymään Veskun ja Hannan synttäreillä.Siellä se ilta sitten menikin hyvää ruokaa syödessä ja sellai :).

Sunnutaina heti herättyäni huomasin,että ulkona oli ihana ilma! Oli niin kiva herätä kun aurinko paistoi huoneeseen!Lähdinkin kävelemään tallille ja hain Offen sisään.Harjasin,laitoin valjaa ja kärryt perään.Alkuun käveltiin reilu 2km ja alettiin pikkusen hölkkäilemään.Offe oli tositosi hyvä heti alusta alkaen!Tien pohjakin oli todella hyvä! Otettiin hölkkäilyn jälkeen yksi kovempi pätkä.Alkuun ponihaparoi ja heitti laukalle, mutta sen jälkeen lähti kyllä niin hyvää vauhtia eteenpäin,ettei tosikaan! Kuvailin vielä vähän Offea uuden rintaremmin kanssa!Ollilla oli oikein kunnon ratsastuspäivä! Ammusta Mari ratsasti käyntiä ponilla kentällä ja iltapäivällä poni pääsi vielä känytimaastoon mukaan!Kerkesin kuitenkin Olliakin kuivailla hieman uuden rintaremmin kanssa.1 kommentti:

  1. Ihanat rintaremmit!Mulle ja iitulle kävis sellain mis lukis POSSU!

    http://mustikkaliitu.blogspot.fi

    Mun blogi kertoo kahest raviponist :)

    VastaaPoista

Kommenttisi näytetään vasta hyväksynnän jälkeen, ethän lähetä samaa viestiä kahdesti :) - Kiitos