lauantai 17. lokakuuta 2015

I'm back!

Heipparallaa pitkästä aikaa! Tänään aamulla lueskelin blogin vanhoja postauksia sekä muiden blogeja, jolloin tuli hirveä hinku päästä rustailemaan tänne jotain. Blogihan on tässä vietellyt hiljaiseloa noin kahden kuukauden ajan mutta se on kyllä tehnyt oikein hyvää ja olen saanut hirveästi uusia ideoita, mitä voisin toteuttaa! Tuntuu vähän jopa oudolta olla kirjoittelemassa tietokoneella, sillä en edes muista koska viimeksi olen koneella ollut muuten, kuin tekemässä koulujuttuja. Nyt kuitenkin alkoi syysloma, joten nyt on hyvää aikaa kirjoitella postauksia valmiiksi. Kurkistetaan nyt kuitenkin hieman ponien kuulumisiin.

Ollin kanssa ollaan startattu muutaman kerran tässä välissä ja vaikkei sijoitukset ole kärkipäässä ollutkaan, niin on tuon poni  kanssa vaan niin mukava harrastaa! Kaikki toimii niin moitteettomasti, eikä mitään ongelmia ole sen suhteen ollut. Starteissa sen on taas huomannut, että pienen ponin pää menee paljon lujempaa, kuin jalat jolloin laukat alkavat sotkea menoa. Olli on myöskin todella herkkä kaikille sivuvaikuttajille starteissa, joten pienikin karjaisu sen rinnalla saa kyllä ponin päässä kiehahtamaan, vaikka tosiaan Olli juoksee paksut huput ja korvapallo korvissa, jolloin sen ei perjaatteessa pitäisi juurikaan mitään kuulla. Nyt kuitenkin vielä nautitaan parista startista tänä vuonna ja sitten Ollin ravikengät ripustetaan naulaan ja se saa jatkaa lasten opettamista ratsain.


Tallin kirkkain tähti Kupru sai ponikuninkuusravien jälkeen viettää ansaittua lomaa, jonka jälkeen ollaan palailtu treeniin ja startattukkin muutaman kerran. Kuprun kanssa ei ole kyllä tylsää tullut, kun meidän ajomaastoissa on ollut nyt jos jonkinmoista metsätyötä tekeillä, jonka takia siellä on ollut vaikka minkäläisiä koneita. Tuleepahan siedätyshoitoa samalla, kun treeniäkin. Kupru piti rokottaa ja raspata nyt näin syksyllä, ku pikkuponit hoidetaan keväällä. Rokotuksesta Kuprulle ei noussut kuumetta, eikä se näyttäisi siihen juurikaan vaikuttavan. Nyt pitää vielä ensi viikon tortaihin asti tyytyä kävelyttelyyn ja sitten päästään jatkamaan taas treenamista senkin kanssa.

Eka hiitti kunkkareiden jälkeen

Ofelian kanssa ollaan kyllä käyty melkoista vuoristorataa. Ensimmäisessä startissa Ypäjän jälkeen Offe tuntui niin huonolta, ettei ole koskaan ennen tuntunut. Se pudotti kyllä aika pohjalle koska kotona viimeistellessä neiti tuntui niin älyttömän hyvältä, että uskalsin jopa toivoa startin suhteen jotakin. No ei me nyt ihan pienistä vastoinkäymisistä lannistuta, jonka seurauksena ilmoitin vaan uuteen starttiin, jossa Offe tuntuikin jo todella paljon paremmalta! Offenkin kanssa tässä aletaan jo viimesiä viemään, sillä mun a-ponivuodet loppuvat tämän vuoden lopussa. Olen yrittänyt skipata nämä ajatukset mutta kyllä se väkisinkin tulee mieleen, että kohta mä joudun aidan takaa katselemaan, kun joku toinen ajaa mun ponilla kilpaa. No mutta sanonnan mukaan kaikki hyvä loppuu aikanaan.

Offe mikkelissä kesällä

4 kommenttia:

 1. Tätä on varmaan kysytty sulta sata kertaa mutta kysyn nyt kuitenkin :D Miten Ofelia jatkaa kun sun a-poni vuodet päättyy? Onko sille sovittu jo uusi kuski vai jättääkö Offekin ravit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä tossa tekstissä se lukee, että offe jatkaa kilpauraansa toisen kuskin kanssa :) ja kuskikin on jo sovittuna.

   Poista
 2. Toi offen pinkki loimi on vaan niin hieno! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on mustaki oikeestaa hienoin voittoloimi mitä ollaa saatu!:D

   Poista

Kommenttisi näytetään vasta hyväksynnän jälkeen, ethän lähetä samaa viestiä kahdesti :) - Kiitos