perjantai 23. lokakuuta 2015

Kun viikko ei riitä mihinkään

Heh, niin se vaan pyörähti käyntiin viimeinekin lomapäivä. Paljon oli suunnitteilla lomalle, joista ehkä tärkeimpänä oli pestä kotivaljaat ja muutkin kotivarusteet mutta kappas vaan siellä ne edelleen odottaa likaisina pesijäänsä. Muutenkin viikko meni taas ihan liian nopeasti! Joka päivälle on kyllä riittänyt ponien ajoa, vaikka Kuprukin palasi treeniin vasta eilen.
Meille muutti tallille jokin aika sitten myös neljä lammasta, joista on kuvia alla! On muuten tosi hauskoja ja myös tosi kesyjä, mikä on kiva asiakkaidenkin kannalta, kun näitä pääsee silittämään ja ne iha oikeasti tykkää siitä. En tiedä onko kaikki lampaat tälläisia mutta nämä neljä yksilöä on ainakin tosiseurallisia.Late


Tämä kuva ehkä kuvastaa, miltä Offen kotivaljaat näyttää tällä hetkellä :)

Minttu ja Katriina kävi tiistaina moikkaamassa Kuprua ja käytiin siinä samalla pieni kävelylenkki maastossa. Se olikin ainut kerta, kun Kupru viikon aikana pääsi tallinympäristön ulkopuolelle. Eilen sitten iskin valjaat ponille selkään ja poni oli kyllä ihan intopinkeenä lähössä pitkästä aikaa lenkille! En viitsinyt heti lähteä ajamaan mitään 15km hikilenkkiä, joten tyydyttiin hölköttelemään 7km pituinen lenkki. Kädet joutui välillä vähän liiankin koville, kun tammalla riitti painetta. Muuten kyllä sai taas hymyssä suin istuskella kyydissä. Tykkään ajaa Kuprua niin paljon, että oli ihanaa hypätä "pitkästä aikaa" sen kyytiin, kun on viime päivät ajellut vaan noita pikkuponeja.

Offe tais syödä aamulla mökömökö heiniä

Ollin ja Offen kanssa ollaan treenailtu nyt ihan normaalisti. Alkuviikosta käytiin molempien ponien kanssa ottamassa reippaampia vetoja ja etenkin Ollilta irtoi ihan hyvääkin vauhtia! Offekin tuntui kyllä ihan hyvältä mutta siltä odotan niin paljon enemmän, kuin Ollilta, joten se ei sen rinnalla ollut niin hyvä. Offen kanssa on ollut nyt hieman ongelmia laukan kanssa. Offe on yleensä melko ravivarma mutta silloin kun se laukkaa, niin laukkaa ei ole ihan helppo alas ottaa. Joskus jo mietin, että laittaisin kovempaa rautaa sille suuhun mutta silloin laukkailut jäi taka-alalle, joten sille ei ollut tarvetta. Offe on kuitenkin melko herkkä, joten ensi alkuun voisi kokeilla ihan vaan suoraa kuolainta, jos se solveltuisi paremmin, kuin normaali nivel.


Tsekkasin yksi päivä, että kaikki loppuvuoden sarjat on julkaistu ja kyllähän ne alkaa olla jo kahden käden sormilla laskettavissa. Kuprullekkaan ei ollut kuin ihan muutama startti lähistöllä, sillä me ei lähdetä toiselle puolelle Suomea ajamaan etenkään vaan yhden ponin kanssa. Pienenä ilon aiheena oli kuitekin, että kotiradalle Kouvolaan oli tullut Offen aikainen autolähtö! Pitää vaan toivoa, että päästään sinne myös mukaan, sillä olisihan se nyt vielä kiva kokeilla ensimmäistä ja viimeistä kertaa Offen kanssa lähteä autontakaa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi näytetään vasta hyväksynnän jälkeen, ethän lähetä samaa viestiä kahdesti :) - Kiitos