maanantai 16. marraskuuta 2015

Jaksaa, jaksaa, painaa, painaa

Heissan pitkästä aikaa. Syksy on nyt virallisesti täällä vai pitäisköhän tätä jo talveksi kutsua. Illat alkaa olemaan jo niin pimeitä ja tuntuu ettei mitään kerkeä tekemään. Mun päivät menee jotakuinkin näin: herään aamulla, kouluun, kotiin äkkiä vaihtamaan vaatteet ja syömään, tallille, kotiin, suihkuun ja nukkumaan. Täytyy myöntää, että tää on aika rankkaa aikaa koska koulu vie paljon aikaa, enkä siltikään panosta siihen niin paljon kuin pitäisi. Toivon, että ymmärrätte, ettei blogi ole ihan listan kärjessä tärkeysjärjestyksessä. Vielä reilun kuukauden verran pitäisi jaksaa puristaa ja sitten jäädään tauolle, jonka myötä treenattaviakin on yksi vähemmän.


Me oltiin ruudussa :)
Mitäs meille kuuluu? Pääosin voin vastata, että meille kuuluu hyvää. Ponit treenaavat normaaliin tapaan, eikä tässä mitään maata mullistavaa olekkaan tapahtunut. Kuprun kanssa ratsastelu on ollut tosi vähäistä oikeastaan kesän loputtua ja olenkin nyt yrittänyt skarpata sen suhteen koska se on oikein hyvää vaihtelua ajolle ja koska Kupru myös toimii ja tykkää ratsupuuhista, joten miksikäs ei. Kunhan saadaan tuttujen kanssa vaan aikataulut sopimaan yhteen, niin Ofeliakin saa pitkästä aikaa ratsastajan ja satulan selkäänsä. Nyt näin pikaisesti ajateltuna siitäkin on jo hetki vierähtänyt, kun Offella on viimeksi ratsastettu.

Ollin ajaminen on ollut normaalia haikeampaa viime aikoina ja mietin jokaisen lenkin jälkeen, että viimeisiä tässä aletaan viemään. Haluan nyt kuitenkin selventää, että Olli ei ole muuttamassa mihinkään, eikä sitä myydä mutta en vain yksinkertaisesti enää pysty sitä treenaamaan täyspainoisesti, jonka vuoksi sen ravikengät ripustetaan naulaan. Syitä tähän on monia mutta tiedostan omat voimavarani ja se on vaan pakko siirtyä eteenpäin, eikä jäädä kiinni siihen tuttuun ja turvalliseen. Toki Olli tulee esiintymään blogissa, enkä sitä ole todellakaan hylkäämässä. Mutta ihan treenimielessä me ei enää kauaa ajeta. Välillä sitä vaan toivoo, että ajan voisi pysäyttää tai kelata hieman taaksepäin.Seuraavan kerran ollaankin startissa 22.11 Kouvolassa Ollin ja Offen kanssa. Pikkuneiti pääsee kokeilemaan uransa ensimmäiseen autolähtöön. Rataonni ei meitä suosinut ja saatiin takarivin paikka mutta jos saataisiin Offellekkin autoennätys niin se olisi hyvä! Oltsun kanssa startataan taas takamatkalta ja pakin ponithan sieltä tulee ohi mutta väliäkös sillä. Tärkeintä, että päästään hyväksyttynä maaliin ja saadaan vielä nauttia yhdessä.

Ofe ja uus takki!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi näytetään vasta hyväksynnän jälkeen, ethän lähetä samaa viestiä kahdesti :) - Kiitos