perjantai 15. maaliskuuta 2013

Innokas postailija(ko)?

Argh taas oon onnistunu pitämään tälläsen ihanan tauon! Jokaikinen ilta oon päättänyt et nyt mä meen postaamaan mutta?? Mun on pakko kunnostautua koska tällein viikon päästä niistä asioista on aikas vaikea muistaa yhtään mitään..No okei on mulla tähän ihan pätevä syykin kun meillä oli tänään historiankoe ja luin ja pänttäsin vaikka kuinka paljon, niin silti se meni kyllä suoraan sanottu ihan päin persettä..No mutta jospas sitten vaikka kuluneeseen viikkoon.

Maanantaina ponit vietteli vapaata. Mulla oli aikaeissa kuvata teille sitä kysymyspostauta, mutta enpäs muistanut laittaa kameraa latautumaan ja se sitten tyssäsi siihen kun kamerassa ei ollut akkua.Argh!
 
Tiistaina ponit sai toisen lomapäivän ja itse oli laskettelemassa kaverien kanssa.Kyllä taas tuli huomattua, ettei mun polvet ole mistää teräksestä tehty..

Keskiviikkona menin tallille ja suunnittelin ajavani Offen ja ottavani Ollin peräponiksi ,mutta otin itseäni niskasta kiinni ja lähdin ensin ajamaan Ollia.Hölkättiin alkuun, Olli oli oikeastaan ihmeen letkeä, kun yleensä se on ratsastuksen jälkeen vähän huonompi ravissa mutta nyt ei.Käveleskeltiin ja otettiin vähän reippaampaa ravi pätkää ja Olli heitti kyllä ihan hanskat tiskiin ravaamisen kanssa.Mulla meinas jo palaa hermot kun juostiin varmaa 5 minuutin pintaa,että poni pysyy ravilla.Otettiin sitten yksi kiitolaukka veto ja sen jälkeen ponin ravi oli kuin silkkiä! Ei tuu ihan heti mieleen koska Olli olisi niin hyvä ollut! Jospas me täältä pohjamudasta vielä noustaisiin!

Happy face!


Offen laitoin kärryjen eteen myös.Sen kanssa otettiin ihan rauhallinen lenkki.Hölkkäiltiin pätkää ihan ponin omaa vauhtia, mutta kun vauhti lähti kiihtymään liian kovaksi, niin rupesin jarruttelemaan, että pysytään tosiaakin siinä hölkkävauhdissa.Offe oli oikein hyvä ja pirteä,okei vähän liiankijn pirteä mutta menohaluja ponilta ainakin löytyy.Sehän se pääasia on, että poni tykkää juosta!

Torstaina pääsinkin "pitkästä" aikaa Kuprun selkään! Tehtiin aika rennot verkat ja en alussa hirveästi vaatinut ponilta muutakun,ettei kaahata liian kovaa.Sitten alettiin ottamaan ravia ja rupesin työstämään ponia oikein kunnolla ja siinä poni oli ihan supersuper hyvä! Oma keskittyminen välillä oli vähän muuaalla mutta poni toimi siis oikeasti ihan superisti! Ei mitään ongelmaa vaikka kentällä oli toinen ratsukko.Jesjes jäi tpsi hyvä fiilis! Laukatkin onnistui hyvin, otettiin vaan yhet onnistuneet nostot molempiin suuntiin.Käytiin vielä vähän maastossa hölköttelemässä ja loppukäynnit käveltiin myös maastossa.Vein ponin velä loimi päällä Gizmon kanssa ulos :).

Perjantaina (tänään) Olin jo tallille mennessä ihan väsynyt ja oikeasti laiska,niin otin nyt sen Ollin sitten peräponiksi kun lähdin ajamaan Offea.Mentiin reilu 5km ja reilu puolet hölkättiin Ollin tahtiin. Offe oli kyllä juossut vaikka ja kuinka kovaa,mutta koska Olli näytti hyvältä niin en halunnut alkaa lisää siltä vauhtia vaatimaan.Nyt kerrankin nän vähän sen askelta ja se näyttää aika hyvälle!Jospa me nyt ihan suunitelmien mukaan päästäs menemään niin Ollilla olisi tän kauden avaus startti huhtikuussa!Jännittää melkein jo nyt..

Ainiin ja iha aidosti pakko leijailla vielä! Saatiin nimittäin Erikan kanssa liput Cheekin jäähallikeikalle!<3 Voi näitä tuskan kuukausia..


Kuvistakin varmaan huomaatte,ettei kuvaaminen oikein ole innostanut.... Yritän nyt saada tän innon takasin..Siihen asti Heippa!

9 kommenttia:

Kommenttisi näytetään vasta hyväksynnän jälkeen, ethän lähetä samaa viestiä kahdesti :) - Kiitos