keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Uusi tuttavuus + ratsastelua.

Maanantaina mun oli tarkoitus pitää vapaapäivä tallilta mutta kun Tuulin tyttö joutui päivystykseen, niin menin siivomaan karsinat ja tekemään iltatallin.Olin saanut kaiken jo valmiiksi ja en poneja halunnut liikuttaa niiden vapaapäivänä niin otin pitkästä aikaa Eetun harjattavaksi ja liikutettavaksi! Eetu on siis tallin suokki, joka on juossut kilpaakin mutta ollut nyt pidemmällä tauolla.Juoksuttelin ihan kevyesti liinassa 15 minuuttia,lähinnä käyntiä koska Eetulla ei ole kenkiä ja kenttä on kuin vesilammikko missä on jääsaaria...:) Hieno vertauskuva ja sillei :D.


Tiistaina olikin jo kouluun paluun aika.Oisin kyllä voinut jatkaa pääsiäislomaa paljon pidempäänkin.Kun iltapäivällä pääsin tallille niin lähdinkin ajamaan russiruuna Kallea! Käytiin reilu 6km lenkki lähinnä hölkkää.Poni toimi tosi hyvin ja oli ihan todella hyvä ajaa!Tykkäsin ja oli kivaa vaihtelua näihin pieniin palleroihin :D.



Kallen ajon jälkeen laitoin Offen kärryjen eteen ja otin Ollin peräponiksi.Mentiin reilu 7km lenkki.Käveltiin melko paljon koska Olli on kotoa pois päin peräponina todella rasittava.Lahnailee perässä minkä kerkeää mutta kun kotiin päin käännytään niin kyllä poni puskee ohi ja vaikka kuinka komentaa niin ei.Ymmärrä nyt sitten tuollaisen ponin järjen juoksua..





Tänään menin ratsastamaan Anjalaan Kuprulla.Oli niin ihana keli,etten halunnut mennä vain kentälle pyörimään niin ratsastelin aikalailla kokoajan tallin lähimaastoissa.Kentällä käytiin sen verran,että otettiin muutamat väistöt ja laukannostot siellä.Kupru oli tosi kiva ratsastaa, rauhallinen mutta kuitenkin toimi hyvin omalla moottorillaan.




8 kommenttia:

  1. milloin meinasit tehä sne kysymyspostauksen loppuu? :D

    VastaaPoista
  2. Mä tiiän ton Kalle russin!Se on mun yhen tutun poni :))Sain jotain vihjettä että olisit menos sillä monte starttiin ? ;))

    VastaaPoista
  3. Kuka tää kalle on? tai siis oikee nimi tai jotain :)

    VastaaPoista
  4. Edelliseen kommenttiini vielä lisänä, että onko Kålmans Scooby Doo?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oikea nimi on kålmans pyroman :)

      Poista
    2. Ookkei :) Katsoin sitä ylempää kuvaa jossa olikin se suokki ja ajattelin siitä että se olisi ollut se minun ehdottama russi :)

      Poista

Kommenttisi näytetään vasta hyväksynnän jälkeen, ethän lähetä samaa viestiä kahdesti :) - Kiitos