keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Viimeistelyn fiilikset.

Tyhjentelin vähän mun puhelinta ja koska en oo saanut aikaiseksi tuoda kameraa tallille,niin laitan tähän väliin näitä puhelimen kuvia.Jotkut näistä löytyy instagramista ja siellä mua voi seurata nimellä ilounasd.

Kävin tosiaan tiistaina viimeistelemässä Ollin ja kaiken pitäisi olla kunnossa.En nyt kehu,että se mikään ihan jäätävä olisi ollut, ihan semmoinen normaali oma itsensä kyllä sielät muutama laukkakin tuli ja vauhtikaan ei päätä huimannut, mutta Olli pysyi hyvin käsissä ilman turhia pullailuja,niin kyllä mä tyytyväinen olen. :)


Oli tarkoitus Offe juoksuttaa kentällä liinassa, mutta kenttä on lanattu ja se on käyttökiellossa siihen saakka,että suurimmat vesilammikot sulaa sieltä.Saa kyllä nähdä koska sinne pääsee koska täällä on nyt satanu monta päivää putkeen.Onhan se hyvä,että lumet lähtee mutten nyt tiiä onks tuo sadekkan hirveen kivaa.:/

Käytiin sitten Offen kanssa kävelemässä ihan maastakäsin reilu 2km pitkä lenkki.Offe käyttäytyi nätisti vaikka muutamioa rekkojakin meidän lenkillä näkyi.

Keskiviikkona pakkasin kamat ja pesin ne.Kävin sitten hakemassa Offen sisään ja lähdin sillä ajamaan.Poni oli pirteä ja energinen muutaman ajamattoman päivän jälkeen.Käveltiin vähän eri kautta pois ja poni ei pelleillyt yhtään mitään.Yleensä vähän jännittää Offen kanssa lähteä eri paikkoihin mutta ehkäpä siitä on tullut jo niin iso tyttö,että se osaa käyttäytyä<3 (koputtaa puuta..)

Harjasin vielä Ollin läpi ja ruuvailin hokit irti.Käytiin vielä kävelemässä pikkasen ulkona.

Tänään se olisi sitten suuntana iltapäivällä Lahti ja Jokimaa!Tää on jotenkin ihan outoa,kun mua ei ihan oikeesti jännitä yhtään! No ehkäpä se jännitys sitten alkaa siellä paikanpäällä!

Näihin tunnelmiin kun pääsis <3

2 kommenttia:

  1. Onnee teille :)Mikä palkinto mulla on kun voitin sen arvonnan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katohan sähköposti nii siellä on sulle viestii :)

      Poista

Kommenttisi näytetään vasta hyväksynnän jälkeen, ethän lähetä samaa viestiä kahdesti :) - Kiitos