sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Teksti ilman otsikkoa.

Varmaan jokaisessa blogissa on joskus valitettu kuinka vaikeata otsikon keksiminen on ja nyt on minunkin vuoro sitä täällä valittaa.Mulla oikeesti menee aina mielenkiinto kirjottaa blogiin,kun en keksi hyvää otsikkoa!Kun ei aina viitsisi laittaa jotain,että "aurinkoista ja sadetta" "raveissa" yms.
No mutta nyt takaisin poneihin!

Perjantaina käytiiin Ollin kanssa palauttelu lenkillä.Mentiin käyntiä ja vähän hölkkää.Paikka jossa kävin ajamassa ei ollutkaan vielä aivan sula ja koska Ollilla ei ole enää hokkeja niin mentiin todella rauhassa,ettei poni vain kaadu.Hieroin vielä lenkin jälkeen Ollin selkään lämpölinimenttiä.

Olli OLI päivänunilla
Ollin ajon jälkeen lähdin ajamaan Offea.Poni oli ohjien päässä, kuin tikittävä aikapommi! Ei ole koskaan ollut noin innoissaan lenkillä :o Ei varmaan pitäisi pitää yhtäkään välipäivää ajosta,että se olisi semmoinen mukavan lepsukka ajaa.No mutta ponihan on vasta 4-vuotta niin ehkäpä sille pitää suoda se ,että se välillä saa vähän koetella ihmisten hermoja.:) Ajoin kuitenkin Offen meno haluista huolimatta rauhallisesti, eikä otettu pätkääkään kovempaa,kuin hölkkä vauhti.

Lauantaina tein pitkästä aikaa työt.Se tarkoittaa,että heräilin ennen seitsemää ja seitsemän aikoihin tallille,hepoille ruuat,tarhaan ja karsinoiden siivous.Aamutallin jälkeen tulin hetkeksi kotiin,kunnes lähdin takaisin tallille.
Lähdin heti ajamaan Kallea kera Veskun ja Ferdin.Mentiin rauhallinen 5km pitkä lenkki.Lähinnä vain kävelyä ja vähän hölkkää.Oli kivaa mennä rauhallisesti,kun oli niin ihana ilma! Aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta ja oli mukavan lämminkin.

Tukka hyvin kaikki hyvin :)Seuraavaksi lähdin Offen ajamaan.Poni oli paljon rauhallisempi,kuin edellispäivänä.Jatkettiin yhä rauhallisella linjalla ja nyt Offekaan ei ollut niin menossa.Mentiin reilu 7 km lenkki sisältäen hölkkää ja käyntiä.Laitoin ponille linimenttiä jalkoihin ja juotin melassivettä ja poni sai jäädä jo syömään sisälle iltaheiniä.

Lähdin vielä illalla Veskun kanssa Kouvolaan nostalgia raveihin.Meidän ei ollut tarkoitus, kun mennä katsomaan raveja mutta mentiinkin sitten auttelemaan Heliä hänen heppojensa kanssa.Helin hieno Timotapio heppa voittikin yhden lähdön, mikä oli joku Suomi-Venäjä-Viro ajaja ottelu.Oli kokonaisuudessaan kivat ravit.
Cannon Boy

Cannon Boy

Heli ja Timotapio

Vinkan Hovi

Vinkan Hovi
Sunnuntaina (tänään) heti herättyäni lähdin tallille ja hain Kallen sisään.Laitoin ponille monte- satulan ja ohjat.Lähdettiin siis kokeilemaan vähän miltä pitkästä aikaa monteilu tuntuu.Mentiin rauhassa koska en itse ollut koskaan aikaisemmin ponilla ratsastanut ja lähdettiin yksinään maastoon.Päästiin hyvin liikkeelle mutta ponipahan rupesikin temppuilemaan ja testaamaan mua ihan tosissaan.Poni otti ja hyppi pystyyn muutaman kerran,siitä kun ponin sai eteen päin päästiin pitkä matka ilman ongelmia ja otettiin yksi kovempi pätkä ravia ja Kalle oli oikein hyvä.Kunnes poni teki tämän saman tempun uudestaan,siitä sitten päästyämme eteenpäin käveltiin loppumatka ja Kalle oli kiltisti kotiin asti.

Huomenna pääsen vihdoin ratsastamaan Kuprulla!oon oottanu taas 2 viikkoa,että pääsisin sinne mutta kun oli nämä Ollin ravit ym. niin en ole kerennyt.:/ Toivottavasti äiti voisi napsia vähän kuvia niin saisi vähän uutta ratsastus materiaalia Kuprustakin.:)

Loppuun vielä muutamat Olli kuvat Lahdesta.Enkä ota sitten yhtäkään kommenttia vastaan Ollin yli-isosta rintaremmistä.Joo tiedän se roikkuu vähän mahanalla mutta kotona kun silloin testasin se ei roikkunut,niin en osannut odottaa,että se roikkuu noin eri valjaiden kanssa.Asia on sitten loppuun käsitelty kiitos.


 Kuvat: © Anniina Kuhna. Anniinak.kuvat.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi näytetään vasta hyväksynnän jälkeen, ethän lähetä samaa viestiä kahdesti :) - Kiitos