torstai 18. huhtikuuta 2013

Ei oo olemassakaan oikotietä onneen.

Mul on aika ristiriitaset fiilikset koska sain tänää kuulla asian mikä ei varsinaisesti mun elämässä mitään muuta mutta kuitenkin on tosi-iso asia.Tulipahan tän asian takii kyllä koko aamu itkettyä, aluksi ihan vain itkin ja sitten, kun asiat vähän selvisi nii aloin itkemään ja nauramaan samaan aikaan. Mutta tästä asiasta tulette ihan varmasti kuulemaan ja se kyllä ennen pitkään teille selviää.:)

Mutta nyt kuitenkin tän päiväiseen Jokimaan starttiin!

Hain Ollin sisälle ja vein jalkojenkylmäykseen.Harjailin sen jälkeen ja puunasin ponin oikein kunnolla.Loimi päälle,pintelit jalkoihin ja menoksi! Oltiin ajoissa Lahdessa, joten olli sai odotella muutaman hetken kopissa.Lähdin sitten valjastuksen jälkeen lämmittämään ponia.Kierros ensin hölkkää,siinä poni oli hyvä mutta radasta jo näki,ettävei Ollilta paljon sekunteja pois koska oli satanut koko päivän vettä,niin rata oli pehmeä ja tuollainen rata ei todellakaan ole Ollille paras mahdollinen.Seuraavalla kierroksella otettiin takasuora laukkaa.Käskin Ollia laukkaamaan niin se laukkas ehkä kolme askelta ja heitti takasin raville! Kyllä aukes mun suu ja isoksi! Käskin ponin uudelleen laukkaan ja sitten se jopa jatkoi sitä.Hölkättiin sitten vielä loppukierros ja vein kävelyjen kautta ponin kopille seisomaan.

Sitten starttiin!Volttaus onnistui ihmeen hyvin ja olli lähti aika tosi hyvin.Jäätiin heti alussa paljon muista ja takasuoralla tuli kaikki muutkin ponit meidän ohitse, mutta silti kun maaliin päästiin olin yhtä hymyä.Olli ei siis matkan aikana laukannut kunnolla _kertaakaan_! Se oli kyllä niin ihme,kun yleensä tuollaisella pööpö radalla se ei muuta teekkään.Aika ei päätä huimannut 3.20 mutta jostakin syystä oon ilonen, poni tuntui hyvälle ja teki rehdin juoksun se on pääasia!:) Voitte pitää mua outona kun iloitsen tämmösestä asiasta mutta Ollille tää oli hyvä suoritus pitkältä tauolta. :)


Kuvia ei startista ole, koska satoi vielä vettä,niin ei kameroita viitsitty kastella,jos jostain niitä saan nii laitan niitä sitten jälkeenpäin tänne.

4 kommenttia:

Kommenttisi näytetään vasta hyväksynnän jälkeen, ethän lähetä samaa viestiä kahdesti :) - Kiitos