sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Tampereen hevosmessut 7.4.

Lähdettiin tänään aamulla heti kahdeksan jälkeen Veskun kanssa ajamaan kohti Tamperetta ja Messukeskusta.
Pysähdyttiin matkalla Tuuloksessa syömässä ja perillä oltiin yhdentoista jälkeen.

 Kierreltiin kojuja ja käytiin moikkaamassa Veskun kaveria.Katseltiin vähän työhevosnäytöstä, kun siellä oli tuttuja Kouvolankin suunnalta!
Kierreltiin vielä loput kojut läpi ja lähdettiin kiertämään vielä ulkona olevat kojut.Hevarilta mulle sitten tarttuikin mukaan ainoat ostokset koko reiussulta.Oon aika ylpeä itsestäni, kun en nyt ostanut mitään turhaa,kun se sattuu olemaan mulla aika paha tapa.
Offelle omenan makuinen suolakivi. Hinta 6e


Juoksutusliina. Hinta 12e

Juoksutusdeltta. Hinta 4e
Oon nyt niin ilonen,kun vihdoin sain oman juoksutusliinan,kun mulla ei vaan pää kestä sitä etten ikinä löydä tallin juoksutusliinaa,kun sitä tarvitsisin! En kylläkään sano, että itse laitan sen sinne missä sen pitäisi olla mutta nyt kun on ihan oma niin voin pitää sen omassa jemmassa.

Takasin tulomatkalla meille kävi pieni probleema, kun ajeltiin(ilmeisesti)yhdestä rampista ohitse ja navigaattori käännytti meitä joillekkin ihan ihmeellisille pikkuteille.Ajeltiin sitten vain eteen päin ja soittelin iskälle ja se sanoi, että pitää vain jatkaa eteen päin niin päästään isommalle tielle, mikä sitten vie Lahteen.Kyllä me sitten loppujen lopuksi sinne pääsimmekin ja Hesen kautta kotiin.:)

Mulla on semmonen viha-rakkaussuhde navigaattoreja kohtaan:)

Tälläsiä pikkuteitä ajeltiin varmaan about 100km :):)


Oon nyt miettinyt,kun on ollut niin paljon puheenaiheena tuo Herpes virus,että uskaltaako sitä lähteä ponien kanssa raveihin ja vielä eilen olin sitä mieltä että en uskalla mutta, kun katsoin ravisuoraa ja siinä eläinlääkäri kertoi, että sitä on aina jossain hevosessa ja että se vastaa kuin ihmisen huuliherpestä, että se joko tarttuu tai ei.Niin tulin kyllä siihen päätökseen,että pakko se vain on uskaltaa lähteä raveihin ihan normaalisti, kun kuitenkin meilläkin tallilla käy ihmisiä päivittäin niin eiköhän se virus sitten niidenkin mukana ihan yhtälailla tallille voi kulkeutua.Eli näillä näkymin siis päästää Ollin kanssa tämä kausi avaamaan 18.4 Jokimaalla! Kyllä saa mun jalat tutisemaan jo pelkkä ajatuskin!

4 kommenttia:

 1. oiskohan kumminkin tampereen hevosmessut? :D otsikko siis

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho :D Käynyt vissii joku ajatus virhe :D!Korjaan.

   Poista
 2. uu meillä oli ennen mökki tuolla Tuuloksessa :) Näin sut tuolla varmaan sata kertaa! :D

  VastaaPoista

Kommenttisi näytetään vasta hyväksynnän jälkeen, ethän lähetä samaa viestiä kahdesti :) - Kiitos