keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Ponien juoksuttelua (paljon kuvia.)

Maanantai tosiaankin menin siellä Lahdessa ollessa. Käytiin ekana Walhsteenilla ja sieltä tilattii poneille hienot rintaremmit! Ollaa niitä niiin kauan suuniteltu et nyt toteutettii se! Niiden valmistus aika on noin viikko, eli eiköhän ne ens viikolla tule niin näätte sitten millaset ne on :).

Horzelta mukaan tarttui nahkariimut Offelle.Mulla on yhet tämmöset riimut mutta ne on Ollin niin nyt sitte Offella on ihan omat nii ei tarvi sitten vuorotella näitä :). Vaikka onkii näin halvat niin nahka on ihmeen hyvä laatusta!

7e

Kävästiin Kärkkäisellä ja sieltä löytyi puolestaan Ollille sinivalkoiset jenkkiriimut.

6e

Tiistaina aamupäivällä menin tallille ja olin jo matkalla sinne suunitellut juoksuttavani poneja. Hain ensin Ollin tarhasta,harjailin ja laitoin suojat jalkaan. Seuraavana Offe tarhasta ja samat operaatiot kuin Ollillekkin.


Kuvat kertookin sitten enemmäin kuin tuhat sanaa. Ponit olivat aika innoissaan.. :D


















Kävelyttelin ponit vielä juoksutuksen jälkeen.Tallissa kiinnitin huomioita ponien harjoihin ja Offe ei kyllä todellakaan ole harjaansa emältään perinyt..


Juotin ponit ja vein tarhaan syömään päiväheiniä



Sitten riensinkin jo kotiin ja lähdin Mielakkaan laskettelemaan parin kaverin kanssa.Oli kyllä hauskaa mutta loppuillasta polvet muistutteli jo olemassa olostaan.. Ärsyttävää kun ei mun polvissa niinkun mitään vikaa kuitenkaan ole ?!

Tämä päivä menikin Veturissa kaverin kanssa shoppailessa.Poneilla oli vapaapäivä. Huomenna oliskin tiedossa vähän kiirellisempi päivä kun aamulla pitää omat ponit käydä liikuttelemassa, siitä sitten ajamaan Tartsua hiitille ja sen jälkeen vielä ratsastamaan Kuprulla. No mutta ainakin heppatäyteinenpäivä jos ei muuta!

Mitä mieltä muuten ootte oliks tässä postauksessa liikaa kuvia?
- kiitoos.

6 kommenttia:

  1. Minusta ei ollut liikaa kuvia1 Tykkään sun blogista ihan älyttömästi kun tää on tämmönen pirtee ja ilonen :D:D:D:D ja tost sun polvest et mulla ainakin polvet on sen takii "heikot" kun kasvoin yhdessä vaiheessa lyhyessä ajassa niin paljon että johtuukohan sullakin siitää??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiva kuulla :). Kyllä mä yhdessä vaiheessa aika paljon kasvoin mutten usko sen johtuvan siitä kun veljelläni on aivan samat ongelmat polvien kanssa kun mulla :).

      Poista
  2. Just kivasti oli kuvia! :-) munki polvet reistaa, ei tarvi kun kävellä vähän enemmän kuin normaalisti niin tulevat heti tosi kipeäksi.. Mulla tosi on ylitaipuvat että johtuu siitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hyvä juttu :)! Aa mullakun ei oo todettu mitään oikeestaan paitsi että mulla on niiku löysät polvet, että muljahtelee sellai.. :/

      Poista

Kommenttisi näytetään vasta hyväksynnän jälkeen, ethän lähetä samaa viestiä kahdesti :) - Kiitos