perjantai 22. helmikuuta 2013

Heppahoitajana,ponien treenausta +loma♥

Tiistaina Ollilla oli ratsastunti.Poni oli aivan litimärkä tunnilta tullessaan kun poni tuppaa käymään aikalailla kierroksilla ratsastaessa!Ei se semmoinen kärryiltä ole mutta ratsastaesssa turhankin innokas.. Sen takia on niin vähän ratsastajia jotka on niin pieniä ja osaavia että pystyisi Ollilla menemään :/
Vilma ja Olli :)

Offen kanssa käytiin kärrylenkki.Matkaa kertyi 5,67km. Hölkkäiltiin aika paljon ja poni oli aivan mahtavan tuntuinen! Ois tehny mieli päästellä vähän kovempaakin mutta maltoin mieleni! Harjailin ponia lenkin jälkeen reilu 15 minuutti, kun tuo karvan lähtö ei meinaa loppua.



Keskiviikkona ajoin Ollilla reilu 7 km lenkin. Aikalailla palauttelua edellispäivästä, vaikkakin poni oli vauhista erimieltä ja ois menny vaikka kuinka lujaa! Oltiin jo tulossa kotiin päin ja Olli alkoi tekemään semmosta pystyyn pomppu loikkaa, aloin vähän ihmettelemään kun poni ei oikein liiku eteenpäin tai yrittää lähteä hirveetä kyytiä eteenpäin. Ihan pelästyin kun takaanta kuului kauhea kopina mutta onneksi se oli vaan naapurin raviheppa. :D Ollin kilpapäähän siinä sitten heräs kun se niin kovaa tuli ohi, että oli mulla kyllä pitelemistä ! Jospa sen kanssa ois suunta parempaan päin!



Offen juoksuttelin vapaana kentällä. Päästin ponin irti ja sehän  alkoi samantien sinkoilla sinnetänne! Hetken se siinä riehui, sitten vähän joutui patistelemaan. Se on kyllä henkisesti niin pieni vaava vielä :'). Kävelyttelin sitä sen jälkeen narun päästä tallin pihalla, kun se ei rauhoitu kentällä vaikka mikä olisi..



Torstaina olin Veskun henkisenä tukena ja vähän hevosen hoitajanakin Kouvolan raveissa. vesku ajoi siis tutun hevosella Sofia Nejlikalla. Lämmityksen ensimmäinen kierros meni ihan hyvin , mutta toisen kierroksen alussa heppa polkasia jalkaan ja alkoi laukata.Vesku tuli pois ja ei siinä katoksella mitään näkynyt, niin seisottelun jälkeen sitten starttiin. Pruuveja ajellessa ei ravi näyttänyt yhtään hyvältä, eikä se kyllä juurikaan ravannut. Eläinkääkäri katsoi sitä ja sanoi että ei kannata ajaa kilpaa niin se jäi sitten pois.

Ollin varakuski ;)



Nyt kun miettii niin nää kun ollaan oltu viime starteissa Eetun, Pihlan ja nyt Sofian kanssa niin yksikään näistä ei ees oo päässy starttiin asti?! No tämmöstä tää heppahomma on, välillä menee hyvin ja välillä ei niin hyvin.

Heittelin nyt vähän vanhoja kuvia noihin väleihin, ettei ihan tylsää postausta tuu! En oo vaa
jaksanu/viittiny raahata kameraa tallille mukaan kun en kuitenkaan sitä lenkille voi mukaan ottaa.

Nyt onneksi alkoi hiihtoloma niin kerkee vähän paremmin tehä kaikkea!! Vaikka mulla alkaa kalenteri olla aika täynnä kyllä mutta mielummin oon tallilla ja kavereiden kanssa kuin koulun penkillä!

Ainiin! Äiti tilas mulle tämmösen kivan HorseComfortin softsel takin! Oon aina halunnu tämmösen ja nyt nää oli jossain poistomyynnissä niin hintaakaan ei vissiinkään kauheasti ollut? Tykkään :')


Niin ja kymyksiä voi laitella vielä tulemaan tänne!

2 kommenttia:

  1. Vähän outoa, kun Offe on jo niin vanha, kun ite näin sen alle viikon ikäisenä ekaa kertaa ;3

    VastaaPoista

Kommenttisi näytetään vasta hyväksynnän jälkeen, ethän lähetä samaa viestiä kahdesti :) - Kiitos