keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Sairastelua

Heissan teille kaikille täältä peiton alta! Mulle iski kauhea kuume ja tulihan tuota maanantai yönä oksenneltuakin muutaman kerran..Hyihyi. Nyt alkaa olo olemaan vähän parempi mutten usko että huomenna ainakaan kouluu menen, etten kaikkia muitakin tartuta mutta katsellaan asiaa uudestaan perjantaina.

Maanantaina ajoin molemmat ponit. Ensin Offella reilu 6km. Lähinnä hölkkäiltiin ja käyntiä tietenkin.Poni oli aika menossa kokoajan ja vei mua yhdellä tiellä kun märkää rukkasta..Mistä lie oppinu tommosen pullaamisen..Olli varmaankin kertonu hyvii vinkkei miten päästä menemää kovempaa! No mutta hienosti poni kyllä ravasi, että pitäähän siitä edes tyytyväinen olla!


Karvanalle söpisteli <3



Offen ajon jälkeen lähdin Ollin kanssa lenkille. Sen kanssa mentiin reilu 4km, lähinnä vain käyntiä ja muutama pätkä hölkkää.Olli oli ihan super hyväntuntunen! Juuri sopivasti ohjalla muttei painanut kun hullu. Jospa sen kanssakin olis suunta ylöspäin.

Kuvat vähän huonolaatusia kun oli jo niin pimeetä :(




Nyt kun oon ollu kipee nii oon vähän kerinny miettii arpajais palkintojakin, mutta aattelin että pidän arvonnan vasta kun on 70 lukijaa täynnä. Ei puutu enää kun 3!;)

Tää päivä onkin aika rattosasti mennyt enkun kokeisiin lukiessa ja leffoja kattomalla.



Kaks ihan superhyvää leffaa!

4 kommenttia:

Kommenttisi näytetään vasta hyväksynnän jälkeen, ethän lähetä samaa viestiä kahdesti :) - Kiitos