tiistai 12. helmikuuta 2013

Viikonloppu Seinäjoella + kuulumiset (paljon kuvia!)

Heti akuun pahoittelen postaustaukoa! Silloin kun selvisin oksennustaudista niin oli niin paljon tehtävää kun kaikesta olin jäänyt jälkeen.. Kokeisiinkin on pitänyt lukea ja pitäis oikeestaan nyttenkin olla lukemassa.. Tällä hetkellä vihaan koulua niin paljon! Noh ehkä tää tästä..

Perjantaina kävin ns. pöllyttämässä Offea, kun se oli muutaman päivän ollut aika kevyellä liikutuksella, mitänyt vähän kentällä ja tarhassa juoksennellut. Ajoin 7km lenkin ja hölkkäiltiin pitkiäkin matkoja. Alkumatkasta poni oli ihan täyssika, possuili minkä kerkesi! Huomasi, että ylimääräistä virtaa oli ja melkein savu nousi ponin korvista! Alkuhölkkäilyjen jälkeen käveltiin ja aij että kun meinasi hermot mennä! Piti kyllä mielessä taas laskea kymmeneen, poni kun ei voi olla pelkäämättä pientä lumiauraus keppiä, mikä ei ollut viimeksi siinä kun siitä ohi mentiin :) Sehän olisi vaikka voinut syödä Offen! Sen jälkeen taas hölkkäiltiin ja otettiin yksi reippaampi veto. Siinä poni oli hyvä ja terävänä menossa eteenpäin. Sitten loppuhölkkäilyjen jälkeen kotiin ja loimi päälle.

Ollilla oli ratsastustunti. Laitoin ratsastuksen jälkeen ponille vielä ristiselän päälle lämpölinimenttiä ja loimen niskaan.

Lauantaina tosiaankin lähdettiin yhdessä Moonan ja muiden Kouvolan-,Jokimaan- ja Teivonravinuorten kanssa kohti Seinäjokea ja Young power gaalaa. Matka sinne kesti noin 6 tuntia. Pysähyttiin kerran matkalla syömässä. Oli aikas tuskaista kun jalkoja ei saanut suoraksi tai mitään :D Mutta hauska matka oli!

Perillä kun oltiin saati huoneen avaimet ja mentiin huoneisiin jo valmistautumaan gaalaa varten!






Gaala oli itsessään hyvin järjestetty eikä mulla ainenkaan ole siitä mitään valittamista! Ruokakin oli hyvää ja seura myös :).

Tälläset vaatteet mulla oli.
Gaalan jälkeen käytiin jossain discossa ja katottaa telkkarii,naurettii ja syötii. Oli oikein hauskaa :)!







Seuraavana aamuna herättiin, käytiin syömässä ihanaa hotelli aamupalaa <3. Pakattiin kamat ja lähdettiin johonkin Seinäjoenravinuorten järjestämään ulkoilutapahtumaan, mikä onkaan. Siellä oli semmosia rasti juttuja ja se kesti reilun tunnin. Sen jälkeen lähettiin ajelaamn kohti Kouvolaa. Pysähyttiin matkalla heseen syömään, matka sinne kesti ikuisuudelta kun oli nälkä.. Perillä Kouvolassa oltiin joskus kuuden jälkeen ja kotona olin seitsemän aikoihin. Oi kyllä hauska reissu !:)

Maanantaina ajoin molemmat ponit ja meni hyvin. En jaksa kirjoittaa enempää ettei postaus venähdä ihan ylipitkäksi! Ainiin ja ponit kengitettiin myös maanantaina!

Tänään Olli oli ratsuttamassa lapsia laskiais tapahtumassa, missä olin itse rippikoulun takia myymässä makkaraa.. Ei kiva.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi näytetään vasta hyväksynnän jälkeen, ethän lähetä samaa viestiä kahdesti :) - Kiitos