sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Kiitolaukkavetoja,ratsuponina,hölkkälenkkeilyä!

Tämä viikonloppu on mennyt aikalilla tallilla pyöriessä.Perjantai illalla mentiin Erikan kanssa tallille yöksi ja tehtiin aamulla aamutalli. Lähin ensin ajelemaan Ollin kanssa laukkavetoja! Piti tosiaan käydä jo viikolla muttei silloin päästy niin nyt mentiin! Hölkkäiltiin ja käveltiin alkuun ja ajettiin sen jälkeen 4x 300m kiitolaukkavedot! Poni juoksi kuin tulihännän alla! Piti laittaa lasitkin päähän kun silmistä vuoti vettä niin paljon. On se vain hurjaponi! Lenkin pituudeksi tuli 8.49km ja laskeskelin sport trackerin huippunopeudesta, että parhaillaan Olli meni kiitolaukkaa 1.50. Lenkin jälkeen kylmäsin ponin jalat linimentillä ja pintelit päälle ja ristiselkään laitoin lämmittävää linimenttiä.

kiva tausta <3

Offen kanssa lähdettiin jälleen 20min harjauksen jälkeen ihan hölkkäilylinjalla lenkille. Offe oli oikein kiva! Hölkkäs kuin ajatuksesta ja ei lähtenyt kiihdyttämään vauhtia kuten yleensä. Käytiin vähän eripaikassa, sellasessa missä poni ei olekkaan ennen käynyt ja siellähän se kulki aivan korvat tötteröllä. Onse vaan niin ihana :3. Lenkin pituudeksi tuli 5.78km. Lenkin jälkeen harjailin ponin vielä läpi ja kyllä se karvanlähtö alkaa nyt jo vähän helpottamaan! Vein sitten Vauvelin sadeloimi päällä pihalle.



Käytiin äitin kanssa vielä illemmalla Motonetissä ja sieltä löysin vihdoin! lisää tätä lämpölinimenttigeeliä. En mä oikeen tarkalleen tiedä mitä tää on mutta ihan supersuper hyvää! Enkä oo tätä koskaan ennen mistään muualta löytänyt kun Motonetistä o_O.


Tänään (sunnuntaina) sain raahattua itseni tallille vasta joskus 11 aikaan. Lähdinkin heti ajelemaan Offella.Mentiin samoissa merkeissä kuin edellispäivänä eli ihan vain hölkkälenkki. Matka oli nyt 5.67km eli aika samanlainen lenkki. Offe oli taaskin tosi hyvä lukuunottamatta jotain ihme säpsyily kohtauksia! Laitoin vetoketjua kiinni niin ponilähti kuin tykinsuusta.. No mutta vauvahan se vasta on :).


Ollilla oli ratsastustunti ja meni kai ihan hyvin? En kerinnyt hirveästi katselemaan ku  pesin reippaana tyttönä treeni valjaita! Mutta ilman satulaa taisivat loppukäynnit ainakin mennä :).

Estetykki vuonna 2010.
Huomenna ponit viettelee vapaapäivää kun itse suuntaan Lahteen! Mennään käymään Walhsteenilla, Horzella,Kärkkäisellä ja jossain Platagenissa (joku kasvi kauppa vissii :D). Tiistaina aamupäivällä olis tarkotus liikuttaa ponit ja ilta päivällä sitten kaverini Reetan kanssa lähetään laskettelemaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi näytetään vasta hyväksynnän jälkeen, ethän lähetä samaa viestiä kahdesti :) - Kiitos