torstai 14. helmikuuta 2013

Happy Valentine's day everyone!

Eilen vieteltiin ponien kanssa rentoa päivää. Harjasin molemmat ponit ihan perusteellisesti. Selvitin harjat ja hännät yms. Ulkona oli niin kiva ilma niin otin ensin Ollin kameran eteen ja kuvailin sitä hetken aikaa.Käytiin myös pieni kävely lenkki.
Huomatkaa Polperon uudet riimut ;)







 Sitten Offen vuoro tulla kameran eteen! Hyihyi kun poni on niin likaisen valkonen! Kesä vois nyt tulla ja pikasee nii pääsin Offen pesemään ihan perusteellisesti saippuan kanssa.






Ponien kuvailun jälkeen kuvailin vähän kun Erika ohjasajoi Ossia. Hurjaponi ei voi muuta sanoa :D! Kyllä se ihan hyviäkin pätkiä meni ja ei se aina ihan noin hullu ole. :)






Tänään vieteltiinkin ystävänpäivää ja nyt vielä hyvää ystävänpäivää kaikille lukijoille :)! Mun ystävänpäivä meni koulussa sekoillen,abitkin pyörähti siellä ja sitten illalla mentiin vielä katsomaan 21 tapaa pilata avioliitto äitin,Miian ja Antin kanssa. Oli muuten ihan super hyvä !:)

Noora <3

Henni, Kaisa , Miia <3

Tiia <3 kameroit oli vissii liika ku katottii aina eri kameroihi xd

Välil vähä pitkäolo..

Separi toveri <3

Ollilla oli tänään ainenkin yksi tunti. Offella sen sijaan oli vapaapäivä. Huomenna Olli viettelee vapaata ja Erika lupasi juoksuttaa vähän Offea, että sekin pääsee liikkelle, kun vielä huomenna vietellään ystävänpäivää kavereiden kanssa :) Lauantaina olisi tarkoitus molemmat pistää kärryjen eteen! Siihen asti Mooi !

4 kommenttia:

  1. ollaa kauniit<3<3<3<3

    VastaaPoista
  2. hienot housut mistä oot saanu :o olli ja offe on sulosii :9<3 cähän oot pitkä noitte muitten rinnalla xDdd

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. pallerot on <3 no nii'i jotkut vhä ylilyhyit :D

      Poista

Kommenttisi näytetään vasta hyväksynnän jälkeen, ethän lähetä samaa viestiä kahdesti :) - Kiitos