keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Treenaus jatkuu! VIDEOKOOSTE!

Sunnuntaina kävin Offen ajamassa ja Ollin otin peräponiksi. Mentiin ihan vaan käyntiä ja muutama pikkupätkä hölkkää. Offe oli oikein hyvän tuntuinen ponihiittien jäljiltä. Ollikin kipitti hienosti ja reippaasti perässä. Erika oli Ossin kanssa mukana ja tämähän Ollia ärsytti ihan hirveästi kun joku tuli siellä 10 metrin päässä ponista.Koko ajan korvat luimussa ja äkänen ilme naamalla kun Ossi tuli vähänkin lähemmäs.. Ollista on tullu tommonen äkänen mummo :).








Tarkkasilmäisimmät saattakin huomata paremman kuvanlaadun! Mutta en oo vieläkään sitä uutta kameraa saanut mutta äitin kameraa sain lainata ja jotain selkohan näistä kuvista nyt saa :). Pitää vähän useemminkin lainailla sitä.

Maanantaina en ollut tallilla ja ponit viettivät vapaapäiväänsä tarhassa heiniä mutustellen.

Tiistaina lähdin ajamaan Ollia. Ihan käynti lenkki käytiin noin 5km tuli matkan pituudeksi.Eipä voi oikeen muuta sanoa kun ei muuta kun tosiaan kävelty :D.


Ollin hoidettuani lähdin juoksuttamaan Offea ja Ossia kentälle. Ne ei koskaan oo ollu samassa tarhassa tai mitään, mutta heti kun mie ne kentälle laskin nii ne alkoi potkia toisiaan ja koska Offellakin on niin pitkät hokit niin ihan vain ettei kummallekkaan kävisi mitään niin päätin sitten juoksuttaa ne erikseen.
Offe oli melko energinen kun mun ei tarvinnut kun seisoskella kentän keskellä ja kuvailla kun poni sinkoili sinne ja tänne.

Videokoosteeseen pääset Tästä ! Yritin upottaa tota videoo tähän mut tää ei jostain syystä sitä löydä ?!

Tänään poneilla oli myöskin vapaapäivä. Huomenna olisi tarkoitus mennä Offe juoksuttamaan ja Ollilla on huomenna ainakin yksi tunti.

4 kommenttia:

  1. Se ei aina sitä löydä, joten itse ainakin teen niin että menen youtubeen siihen videoon minkä haluan, painan jaa, sitten upota, valitsen sopivan koon ja kopioin sen koodin ja liitän sen postaukseeni HTML tilassa. :)

    VastaaPoista
  2. Mä teen silleen, että painan sitä videota oikealla hiiren näppäimellä, sitten kopioi upotuskoodi ja sitten vaan liität sen tekstiin ihan normisti mhin kohtaan vaan haluat, niin se tulee siihen helposti ja isona! :)

    VastaaPoista

Kommenttisi näytetään vasta hyväksynnän jälkeen, ethän lähetä samaa viestiä kahdesti :) - Kiitos