maanantai 21. tammikuuta 2013

Uuutta ulkoasua! + taukoilua :/

Nyt heti alkuun kiitos ihanasta bannerista Pepille ! Ite tykkään tosi paljon <3!

Viimeksi postausta tuli viime maanantaina ja tähän ns. taukoon syitä on monia. Yksi näistä on että oon iha kyllästyny laittamaan teille näitä ihan ylihuono laatuisia kuvia mistä ei edes saa mitään selvää.. Toine  on se, että olen yrittäny vähän vähentää koneella oloani, koska kun istahan koneelle ja aattelen, että käyn nopeesti nii hupsista kun siinä AINA sujahtaa se semmoin 2 tuntia.Kuitenkin haluan ettei mun numerot tuosta enää laske nii on oikeesti pakko vähän panostaa koulun käyntii!

Ilmotin ponit Kouvolaan ponihiiteille! Lähellä tallia asuva Nita lupasi ponit sinne kuskata niin päästään ylipäätään sinne lähtemään. Kun meillä ei ole mitään "kunnon" vetoautoa niin tällee talvisin meijän ravit on aikalailla aina kyydeistä kiinni.. :/ Mutta nyt tuonne onnkesi päästään! Ollin ilmotin kahteen lähtöön ja Offen yhteen. Itse ajan siis molemmilla.




Torstaina kävin ratsastamassa Kuprulla. Poni oli ihan super kokoajan! Tehtiin ihan perus käynti ja ravi verkat, sitten laukattiin paljon ympyröillä. Aluksi poni vähän kaatui sisälle päin ja meni ihan älytöntä vauhtia, mutta loppuun kohden poni rauhoittui ja meni tosi hyvää ja rauhallista laukkaa! Hieno poni :')!

Lauantaina heräsin aamulla kuuden jälkeen ja katsoin mittaria niin eikös ulkona ollut -32 astetta pakkasta! Hyyyi :o Kävin tekemässä aamutallin ja tulin päiväksi kotiin. Menin illemmalla tallille ja lähin ajamaan Offea, Ollin otin peräponiksi. Hölköteltiin tallin läheisyydessä semmonen ~4km.




Sunnuntaina en ollut tallilla, koska meillä oli joku ihme ripari jutska ja siinä meni sitten oikeestaan koko päivä. Illalla lähdin Reetalle ja mentiin bodypumppiin. Se on semmosta lihas kunto juttua ja se oli minusta tosi kivaa, mutta jo heti ekojen liikkeiden jälkeen mun polvet alkoi natisemaan ja niitä alkoi särkemään. :s Ärsyttävää kun mulla on ns. löysät polvet, sama kun mun veljellä kun sen piti lopettaa koripallon pelaaminenkin sen takia, muttei mulla koskaan ratsastuksesta tai sitten montesta oo tullu kipeeks ?:o

Tänään lähettiin Ollin kanssa katsomaan naapuri tallilla olevaa rataa. Siis semmoinen pellolle aurattu rata ja on muuten ihan älyttömän hyvä! Hölköteltiin lähes kokoajan ja otettiin yksi kovempi pätkä. Annoin Ollin mennä ihan omaa tahtiaan hidastin vaan silloin kun takapää lähti menemään liian kovaa. Pitäs ehkä koputtaa puuta, mutta se ei oo koskaa ollu kotona ajaessa näin hyvä !



Tilasin muuten jokunen aika sitten Ollille uudet tuommoiset takajalan hivutussuojat ja tällä kertaa sen väriset, että niitä kehtaa jossain käyttääkkin :D Vielä tuommoinen Blingbling otsapanta oli pakko saaha :3!



2 kommenttia:

Kommenttisi näytetään vasta hyväksynnän jälkeen, ethän lähetä samaa viestiä kahdesti :) - Kiitos