sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Helsingfors (Videokooste!)

Eilen aamulla heräsin kello kuusi ja lähdettiin äitin kanssa heittämään hepat pihalle.Olin laittanut edellisenä päivän jo heinät tarhoihin valmiiksi niin ei tarvinnutkun antaa aamukaurat ja hepat pihalle.Siinä meni joku noin puoli tuntuia ja sitten tultiin takasin kotiin. Kävin takaisin nukkumaan ja uudelleen heräsin kahdeksan aikoihin.
Lähettiin Erikan kanssa sitten tallille ja kamoja valmiiksi (kärryt koppiin ym.) ja haettiin vaava sisälle.Vauva oli kohtalaisen puhdas eikä sen harjaamisessa kauan kestänyt. Laitettiin kuljetussuojat,viltti ja Offen voittoloimi päälle. Auto lähti Tokkolan pihasta juuri kello 10 niinkuin oltiin suuniteltu!
Perillä Vermossa oltiin jotain puoli 1 niin ihan hyvin oli aikaa.Kävin hakemassa voilokit ja mittauttamassa vauvan. Eipä se ollut yhtään kasvanut eli 100cm edelleen :(.


Laittelin vauvan valmiiksi ja lähin kävelyttelemään. Kävin radalla ajamassa 2 kierrosta rauhallista hölkkää, ilman sekkiä. Sen jälkeen kopille juomaan ja vähän seisoskelemaan.
Sitten lähdinkin jo kokoontumisrinkiin ja etittiin oma paikka. Esittelyyn mentäessä jätin ihan tarkoituksella vähän väliä edellä menevään, kun Offella on tapana vähän hermoilla tuossa, niin nyt meni nätisti. Volttaus onnistui hyvin ja saatiin todella hyvä lähtö ,mutta eikös se sitten uusittu.:/
Toinen lähtö ei mennyt niin hyvin ja volttauksessa vauva rupesi kiemurtelemaan, mutta päästiin kuitenkin matkaan. Ofelia oli todella hyvä viimeseen kaarteeseen asti. Siellä tuli laukka, jonka sain kyllä hyvin alas! Vajaa 300m ennen maalia vauva heitti hanskat tiskiin ja sanoi että juokse ite. Päästiin kuitenkin maaliin asti kahdeksantena. Ajaksi tuli kuitenkin 3.13,7x josta olen todella ylpeä!
Vaikkei ennätykseen päästykkään, niin vauva juoksi hyvin ja käyttäytyi hyvin! Ensimmäistä kertaa ei tarvinnut kieli keskellä suuta miettiä, että uskallanko ajaa tuonne tai tuonne vai hyppääkö poni jonkun niskaan! On se vissiin vähän aikuistunu:'). Hieno tyttö se oli !<3


Tänään menin tallille joskus 12 jälkeen, siivoilin karsinat ja siinä vierähtikin semmoset 2 tuntia.Hain sitten Vauvan sisälle ja venyttelin, harjasin sen.Lähdettiin ulos vähän käpsyttelemään maastakäsin harjoituksia, eli että poni pysähtyy kun minä pysähdyn ym. Sitten kun sujui hyvin niin lopeteltiin. Joku 20 minuuttia siinä menikin.




Ollilla oli kaksi tuntia, joten en sitä sitten enää liikuttanut.

Huomenna ois tarkotus mennä vaihtamaan toinenkin aisa ja sitten jos vaikka Ollilla kävis ajamassa. Ihanaa pääsee ajamaan omilla kärryillä <3!

2 kommenttia:

Kommenttisi näytetään vasta hyväksynnän jälkeen, ethän lähetä samaa viestiä kahdesti :) - Kiitos