perjantai 25. tammikuuta 2013

What makes you beutiful..

Aaah oon ihan rakastunu tohon biisiin!! En oo mikään 1D fani , mutta koska melkein kaikki luokkalaiseni ja koulukaverini ovat, niin oon mäki nyt sitä vähän kuunnellu ja toi biisi on oikeesti _ihan mahtava_, vaikkakin aika vanha jo onkin. Tykkään silti <3!


Torstaina kävin viimeistelemässä ponit ponnyhiiteille ja en voi kyllä sanoa,että kumpi oli parempi! Vihdoin Ollin kohdalla tuntui kaikki palat loksahtaneet kohdalle! Toivotaa että tämä hyvä meno jatkuu myös huomenna! Käytiin molempien kanssa tuolla naapurin "radalla" ajamassa yksi kierros.Radan pituus on siis 1,2km ja matkaa meille yhteensä tuli 3.69km.Aikaa kului semmoinen 40 min.

Näitä tunnelmii fiilistelles!

Tänään menin koulusta suoraan Moonalle ja sieltä melkein heti lähdettiin Veturiin! Se on siis uusi kauppakeskus kouvolan keskustassa.Sieltä selvittyäni menin vielä tallille laittamaan loputkin kamat huomiselle valmiiksi. Tarkoitus oli myös poneja vähän kävelyttää, mutta koska kello oli yli seitsemän kun olin tallilla ja vähän vaille kahdeksan kun olin kamat pakannut niin en enää viitsinyt poneja häiritsemään mennä. Pitää vain huomenna kävelyttää poneja kunnolla!

Ekat ponihiitit! Kaks voittoo XD

2 kommenttia:

  1. no oho eiks 1D ollu ihan täyspaska ;) mut nii on paras !!!

    VastaaPoista
  2. Olihan se juu :D mut nyt ku sitä on kuunnellu nii on se ihan hyvä ;) Muttei Cheekkii voita!

    VastaaPoista

Kommenttisi näytetään vasta hyväksynnän jälkeen, ethän lähetä samaa viestiä kahdesti :) - Kiitos