torstai 10. tammikuuta 2013

Jäätävät ilmat ja jäätävä poni!

Nyt vihdoinkin tällästä normaalia postausta!:) Viimeksi postailinkin tällästä postausta viime sunnuntaina ja sen jälkeen on tapahtunut vaikka mitä , joten yritän muistella parhaani mukaan, mutta vaikka mun muisti on hyvä niin samalla aika lyhyt... :D Nomut katotaan mitä tästä tulee!:)

Tiistaina mun oli tarkotus "asentaa" uudet aisat paikoilleen ja juoksutta Olli,Offe jaMinni, mutta sitten Erika soitti ja sanoi, että Ell on tulossa rokottamaan ja raspaamaan hevosia, niin mun suunitelmat meni vähän pielee.No menin tallille ja hain heppoja sisään, sillä aikaa kun odoteltiin eläinlääkäri niin saatin Veskun kanssa laitettu toinen aisa paikoilleen ja hyvin se siihen kävi.
Vesku lähti sitten navettaan ja jäin auttamaan raspauksessa, kaikki muut toimi ongelmitta paitsi risteytysponi Minni jolla piti kolme kertaa laittaa rauhottavaa, jotta se rauhoittui. Lopulta se saatiin rauhalliseksi ja sitten sieltä suusta ei mitään löytynytkään.. No mutta tulipahan se todettua!
Myös Olli ja Offe raspattiin, tai no katsottiin suuhun, muttei kummankaan suussa juurikaan mitään ollut. :) Hyvähyvä!
Tämän operaation jäleen olin aivan väsynyt ja onneksi Olli meni tunnille niin mulle ei jäänyt enää kuin Offe juoksutettavaksi. Otin sen liinaan ja mentiin kentälle, annoin sen juosta ihan omaatahtiaan yhtään sitä hoputtelematta, kyllä sain taas nähdä kaikki temput mitä poni osaa! Oikea superninja ;)!




 Keskiviikkona olin koulusta tullessani niiin väsynyt ja unohdin kotiin tullessani käydä postissa niin lähdin vielä Pertun kanssa käymään postissa, onneksi matkaa on vain joku noin kilometri. Hain sieltä sitten Elloksen paketin ja kävin kotona ja vaihoin vaatteet ja taas olinkin menossa sitten jo tallille. Koska poneilla oli vapaapäivä ajattelin olla reipas ja pesin jo Offelle kilpakamat valmiiksi starttiin! Varusteiden pesun jälkeen pakkailin vielä vähäsen kamoja ja ruokin ponit, sitten äiti tulikin jo töistä tulessaan mut hakemaan kotiin.

Mursu kuivalla maalla!

Torstaina eli tänään Lähin viimeistelemään Offen! Alkuun käveltiin alkukäynnit ja sitten alettiin hölkkäilemään, poni oli hölkkäilessä tosi energisen tuntuinen ja mukavasti ohjalla! Mentin aika rauhallista hölkkää ja poni vähän keräsi siitä paineita ja oli kokoajan korvat tötteröllä menossa! Kävltiin vielä ja käytiin ottamassa kaksi vetoa. Ensimmäisessä vedossa poni oli ihan todella hyvä ! Vauhti ei ollut mitenkään kovaa mutta poni tuntui varmaraviseltä ja se on pääasia! Toisessa vedossa poni oli ihan yhtä kun ensimmäisessäkin. Jäi hyvä maku suuhun viimeistelystä !:) 
huui kun naamakin oli niin jäässä että poni taisi olla niin jäätävä, että jäädytti mun naamankin!:o Täälläpäin ei olisi edes kylmä mutta tuo tuuli hyyyr.. Ei tee yhtään miele mennä ulos!



2 kommenttia:

Kommenttisi näytetään vasta hyväksynnän jälkeen, ethän lähetä samaa viestiä kahdesti :) - Kiitos