tiistai 1. tammikuuta 2013

ERIKOISPOSTAUS: Meidän 2012 vuosi!

Tälläsiä oon nähny nyt muutamissa lifestyleblogeissa ja joissakin heppablogeissa, niin niistä sain tän idean! Oon tehny jo sen tiivistetyn version meidän ravivuodesta 2012 ja se löytyy klikkaamalla tätä.


Tuli lenkkeiltyy ja hiihettyy aika paljon, kun oli niin ihania ilmoja<3 treenailin poneja ihan nomisti, Offea vähän vähemmän. Robinin Frontside Ollie tuli ja sitä on popitettu IHAN LIIKAA!:D


Ratsastelin kiuvien perusteel melkein jokapäivä?! Aloin vuokraamaan Kuprua ja en kadu yhtään!<3 Hieno poni :') Käytiin kattomassa Vikiä ja pääsin sen selkäänkin istumaan! Olli starttasi kerran Kouvolassa, jäi hyväksi kakkoseksi loppusuora laukkojen takia. :)


Kävin raveissa vähän siellä täällä mm. Lappeessa, Offen treeni alkoi!
Kävin ratsastamassa ja oltiin taluttamassa poneja Orilammenmajalla.


Treenailin poneja normaaliin tapaan, Olli starttasi Vermossa ollen hieno kakkonen, uusi ennätys lukemiin 3.11,7. Käytiin Ollin kanssa muutaman kerran hiitillä. Ilmat alkoi lämmetä <3


Sain zilcon montesatulan <3 Käytiin Pihlan kanssa Tampereella klinikalla ja Offe oli mukana, niin hiittasin sen siellä. Naapurin tyhmä piski puri Pertun pepusta palan :(.


Pääsin Kuprun kanssa montestarttiin. Laura ajoi Ollilla jokimaalla, kakkonen ja uusi ennätys 3.05,4 <3 Söpisteltiin vähän Offen kanssa ja harrastettiin agilityä, ei niin hyvällä menestyksellä.


Offen eka startti kolmas ajalla 3.09<3. Olli starttasi Anttilan harkkaareissa. Uitin Ollia aika paljon ja ratsastelin Pihlalla.


Tää kuukaus on kyllä jääny päälimmäisenä mun mieleen tästä vuodesta. Offen voitto 3.05,3 ajalla, Ollin uudet ennätykse 3.01,6aly ja 3.01,4ke <3 Vieläkin tuli ihan tippalinssii kun miettii näitä hetkiä !


Pääsin treenailee poneja sänkipellolle.Molemmat starttasivat Porvoon perunapellossa, ei menestystä kummallekkaan. Menin montea risteytysponi Minnillä.


Ensilumi satoi. Kuvailin teille varustepostausta, mitä en oo muuten vieläkään julkaissu.. :D Käytiin ponien kanssa mätsäreissä. Täytin 14 vuotta!


Kauden päätös startti molemmilla Vermossa, käytiin molempien kanssa laukkailemassa ja ajat oli jotain 3.16 pintaan.. :)


Ihan perus treenejä ja jouluki oli siinä. Ja sitten vuosi vaihtui ja ponit vanheni vuoden, Ollimummo on jo 14v. ja Offe 4.v :)

Voi kauhee tässä meniki semmoin 3 tuntia kun tätä tein..:D Normi postausta tulossa loppuviikosta!

8 kommenttia:

  1. phihiiii mäki päässy mukaa xD <3 mut tää oli kiva ;)

    VastaaPoista
  2. normaalit ihmiset tekee nrmaalei postauksii ja sä et kyl kuulu niihinXDhyvä nii koska jos oisit normaali en kyl tuntis suaXDXDvaikka oon ite täysin normaali...huomeen nähää<3<3<3<3<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miia otan kohta oikeesti anojen kommentti oikeudet pois sun takii xd

      Poista
  3. onks nyt oikein kiusaa pienenpii tulee itku.............

    VastaaPoista

Kommenttisi näytetään vasta hyväksynnän jälkeen, ethän lähetä samaa viestiä kahdesti :) - Kiitos