perjantai 28. joulukuuta 2012

Vauvahiittiä.

Eilen oltiin siis Offen kanssa hiitillä. Lämmitin 3 kierrosta ja sen jälkeen käveltiinkin melkein kokokierros.Ajoin muuten lämmityksen ilman sekkiä ja niin ajan tästä lähtienkin! Oli nimittäin parempi kuin ennen! Huusin sitten iskälle että tulis laittamaan sekin kiinni, mutta se sanoi että Offe on liian hurja niin jouduin itte sitten kiepuamaan kärryiltä pois, mutta poni kylä pysyi ihmee hyvin paikallaan! Ajoin sitten kierroksen kilpasuuntaan ja ihan ilman yhtäkään laukkaa saatiin mentyä! Jes! Poni meni mun mielestä ihan älyttömän kovaa muttei kellotusaika niin älyttömän kova ollutkaan. Sitten hölkkäiltiin vielä varikolla ja kävelyttelin ponin. :) Hienosti poni meni automatkat vaikka yksinään matkustelikin! Siitä on kasvanu jo isotyttö, ei voi enää oikee sanoo vauvaks, vaikka se henkisesti ihan vauva onkin ;)!



Tallille päästyäni purkasin kamat kylmäsin ponin jalat vielä,juotin ja heitin loimet päällä pihalle.
Siinä samalla otin Ollin sisälle ja lähettiinkin sen kanssa hankitreenailee. Otin sen ihan vaan narun perää, koska lähinnä halusin nähä, että pystyykö pallero ees kävelee siellä hangessa noitten töpöjalkojensa kanssa. Hyvin onnistu! Pitää joku päivä laittaa kevyet kärryt perää ja mennä sinne käveleskelee.:)



Tänänn lähettiin aamulla iskän kanssa kouvolaan metsästelemään tohon mun uuteen tablettii suojakuoria, mutta turhaan.. Eikö tässä maailmassa ole muita kuin ipadejä ja podeja ja kaikkea siltä väliltä. Ärsyttävää kun käytiin Veturin jokaikisessä semmosessa kaupassa mistä niitä saattais löytyy niin ei ollut.. Noh pitää vain sitten tilata netistä ja ootella niitä sitten jonkun aikaa.. :/ Käytiin samalla K-maataloudessa ja ostin uuen linimentin.

Tallille pääsin vasta kuuden aikoihin ja koska ponit oli pakko palautella tänään niin otin taas Ollin peräponiksi ja ajoin Offea.Käytiin 2.67km kilsan lenkki ja käveltiin koko matka. Tallilla harjasin ponit ja päästin karsinaan syömään ja kaurat nenän eteen :).

Ponien joululahja Horzelta saapui myöskin yksi päivä !
Tilasin siis: Ollille kotikäyttöön (järkyttävän) limenvihreät takajalan hivutussuojat, niin ei tartte enää pinteleitä pyöritellä!
ja sitten joulupintelit, jotka saavatkin odottaa sitten ensi jouluun. :)

13.00e

9.00e


 
Käytiin muutes Erikan kanssa katsomassa Keskiviikkona Nightmare Painajainen merellä leffassa! Oli muuten hyvä ! Mutta myöskin pelottava, vaikka kaikki sanoo että se on ku komedia mut siitä oon ihan erimieltä :D!


2 kommenttia:

Kommenttisi näytetään vasta hyväksynnän jälkeen, ethän lähetä samaa viestiä kahdesti :) - Kiitos