torstai 13. joulukuuta 2012

Videota ja kuulumisia

Heissan taas.
Maanantaina menin tallille joskus 3 jälkeen, oli tarkotuksena juoksuttaa poneja kentällä, mutta lähin sitten pulkka-ajamaan Ollilla ekakertaa tänä vuonna! Viime vuonna tätä ei tainnu tulla harrastettuu mutta sitä edellisenä vuonna kylläkin, silloin Olli oli tosin hurja ja alkoi ihan tosissaan pukittelemaan ! Laitoin nyt pulkan melko kauas ponista, että jos se nyt sattuisi tekemään samoja temppuja mitä ennenkin, muttei mitään !:) Hienosti hölketteli menemään, ainut ogelma oli vain hidastaminen, mikä oli vähän hankalaa.

Pahoittelen laatua!
Offen sitten juoksutin kentällä liinassa. Poni otti taas alkuirrottelut, kuten aina. Sen jälkeen hölkkäily ihan nätisti, mitä nyt pikku pukkeja lukuunottamatta. Käytiin vielä loppuun kävelemässä pikkulenkki, kun poni ei oikein kentällä rauhoitu.

Löysin koneelta jotain vanhoja kuvia kun katselin kuvakaappauskuvia vai mite nyt onkaan .:D

2012

Rimaa hipoen mut ylimeni ;) 2010

ekoja hyppyjä 2010

Pihla lämmityksessä 2012

2012



Vaavi hiitillä 2012

Pallero laitumella :') 2012
Tiistaina en ollut tallilla ollenkaan, niinpä poneilla oli vapaapäivä.

Keskiviikkona pääsin Erikan kyydissä pois koulusta, käytiin nopsaa meillä vaihtamassa vaatteet ja suunnattiin tallille. Hain ponit sisään, harjailin Ollin, valjastin ja lähin ajamaan.

Video kertookin enemmän:


Käytiin Ollin liikutuksen jälkeen käppäilemässä maastakäsin Offen ja Minnin kanssa semmoinen kahden kilsan lenkki. Lopussa siitäkin video pätkä! (pahoittelen laatua!!)
Videosta varmaan huomaa että vaihtelin nyt Ollille kärkeen pidemmät hokit. Nyt se jopa onnistui kun pääsin tuon räikkähokkiavaimen kanssa yhteisymmärrykseen! Viime vuonna käytin sitä semmosta normaalia ja sillä sain kyllä kädet verille ihan jokaikinen kerta kun siihen koskin mutta tuolla ei tullut mikään näköisiä haavoja !:) Suosittelen lämpimästi !

Tänään kävin ratsastamassa Kuprulla. Iskä tuli hakee mut koulusta ja lähettiinki ajelemaan sinnepäin. Oli jotenki outoo olla siellä tallilla kun siellä ei ollut ketään muuta :D. Laitoin ponin valmiiksi ja lähin ratsastamaan. Käytiin alkuun kävelemässä pieni maastolenkki, että poni hieman rauhottuisi, koska se oli aika lentoon lähdössä kokoajan. Kentälle päästiin niin aloin normitapaan verkkailemaan ravissa ja käynnissä.

Oon aika ylpee mun piirrustus taidoista!:D
Eli noissa sinisissä palloissa pysähdys. Sitten punasta pitkin pohkeen väistöä, keskiympyrä (keltainen kohta harjoitusravissa) Uraa pitkin pysähdykseen, Pohkeen väistö, keskiympyrä (puolet ravissa).
 Tällästä tein alkuun molempiin suuntiin.
Sitten laukkailin vielä keskiympyrällä, poni oli tosi hyvä, paitsi että menohaluja oli, niin vähän painoi kädelle. Loppuun vielä pitkät loppukäynnit ja poni loimi päällä takaisin tarhaan. :)

mie ja Kupru joskus alkukesästä.
 Oho tulipas pitkä postaus, no mut anyway jouduin peruu sen kouluvalkan omalt osalt:/. Pahoittelen vielä kaikkin noiden uusien kuvien laatua! Pitää vain nyt toivoa hartaasti että viimeistään pukki tuo mulle sen uuen kameran!

4 kommenttia:

  1. Tämä oli hieno postaus kun oli kuvia ja videoo ;) Nauran tolle Ollin ja sun hyppykuvalle vuonna 2010 XDD

    VastaaPoista
  2. päivän naurut...no vitsi vitsi ei oo hirveest varaa nauraaXDXDXD
    Meni melkee puol tuntii et sain ne sun töherrykset pois...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ^ no ei oo joo, mun käs on IHAN MUSTA koska otin niit kynsilakanpoistoaineel pois mut ei ne oikein lähteny.... :D Sampan sydän <3

      Poista

Kommenttisi näytetään vasta hyväksynnän jälkeen, ethän lähetä samaa viestiä kahdesti :) - Kiitos