tiistai 25. joulukuuta 2012

Joulupäivä

Nyt on joulut vietetty ja luojan kiitos joulu on vaa kerran vuodessa! En todellakaa oo mikää jouluihmiin, tykkään kyllä siitä ettei tarvi koulussa olla!:)

Tänään aamulla kello soi heti kaheksan jälkeen, mutten vielä saanut itteäni sängystä ylös, niimpä katselin Torstain salkkarit jo ennakkoon. Kello sitten soi uudestaan ja lähin kävelemään tallille. Lähettiin Erikan kanssa joulumaastoon! Ite hyppäsin eestinhevos Ripan selkään ja Erika tuli risteytysponi Minnillä. Mentiin aika rauhassa kokoajan, kun meillä ei ollut satuloita. Laukattiin yksi ylämäki pari kertaa ylös ja sen päällä käännyttiinkin sitten kotiin. Kävelimme ihan normaalisti mulla oli semmoin puolpitkä ohja ja Erika alko ravaamaan meidän edessä ihan semmosta pikkusta hölkkää. Ripa sitten lähti puskemaan Minnistä semmosta ihme pikkutöpötys laukkaa ja vaikka heppa oli aivan "linkussa" niin silti se vain puski kuolainta vasten eteenpäin. Kädet huusivat hoosiannaa, mutta saimme ne onneksi seuraavan ylämäen päälle hepat pysäytettyä ja käveltiinkin oikeestaan koko loppumatka.Jäi kuitenkin hyvä fiilis maastosta:)!


Tulin sen jälkeen vielä kotiin, söin ja aloin katsomaan leffaa, mutta kappas heräsinkin kun leffan lopputekstit pyörivät edessäni.. Söin sitten vielä vähän lisää ja lähin äitin kyydillä tallille, kun se halusi vielä tulla syöttämään hepoille kasapäin porkkanoita. Otin ponit sisään ja laitoin Offen valjaisiin.Laitoin koppikset perään ja otin Ollin peräponiksi. (tämä järjestys huomattavasti parempi!)
Olli oli ihan unessa ja käveli kuin hidastetussa elokuvassa! Meinasin jo polttaa pinnani, mutta kotiin päin kääntyessä poni laittoi jonkun turbovaiheen päälle ja käveli kovempaa kuin Offe, mikä on jo ihme!








Molemmille melassivettä, porkkanaa ja heppakarkkei :)
Torstaina ois tarkotus Offen kanssa mennä hiitille, onhan siitä jo reilu kuukaus kun poni on radalla käynyt!



Teivossa hiitillä

4 kommenttia:

Kommenttisi näytetään vasta hyväksynnän jälkeen, ethän lähetä samaa viestiä kahdesti :) - Kiitos