sunnuntai 9. joulukuuta 2012

on lunta tulvillaan..

Mistäköhän mä aloittaisin.. Noo Itsenäisyyspäivähän oli Torstaina niin hyvii itsenäisyyspäiviä kaikille teille lukijoille :)!

Mie vietin mun itsenäisyyspäivän sillei et nukuin melko pitkää (~10) Sitten lähin tallille ja lähin ajemaan Ollilla!. Oli ihan tosi kiva ilma kun ei ollut nin kylmä, pakkastakin vain joku 7astetta! Ajoin oikein kunnon lenkin noin. 7km. Olli oli parempi kuin on pitkään aikaan ollut! Alkuun käveltiin noin. 2 kjm ja sitten hölkkäiltiin aj vielä käveltiin. Ajoin yhdelle suoralle, mikä on varmaankin ~400m suuntaansa. Hölkkäilin sen päästä päähän ja poni oli todella hyvä !:) Ei painanut niin älyttömästi kuin yleensä. Tyytyväinen saa taas olla :). Lenkin jälkeen laitoin linimentit jalkoihin,ristiselkään lämpölinimenttiä+hieroin vähän ponia, loimi niskaan ja karsinaan lepäämään.

Seuraavaksi lähin ajamaan Offen, mukaan lähti Vesku Niilon kanssa. Ei menty mitään rankkaa lenkkiä, mutta kotiin tullessa Offe oli vähän kaulalta nihkeä.Offekin oli ihan okei, lukuunottamatta pientä pelleilyä, kun ajoin koko lenkin Veskun takana ja Niilo kävelee _todella_ hiljaa, niin siinä Offe vähän viskeli päätään ja ois menny jokasessa mutkassa ohi.Takastullessa oltiin ihan kotinurkilla jo niin Offe yhtäkkiä oli menossa niikun maahan luulin että se kaatuisi niin en käskenyt eteenpäin ja hyppäsin äkkiä kärryiltä pois mutta sepäs päättikin käydä piehtaroimaan kärryt perässä! No ei onneks pahemmin käynyt paitsi että hiittareista katkes aisa!(y) No mutta tärkeintä on ettei ponille käynyt mitään!  Ja iskä on nyt onneks kotona ja sillä on aikaa niin se voi tehä meille siihen uuen aisan, koska edelisetkin on puuaisat ja hyvin tähän mennessä ovat kestäneet.


Perjantain ponit vietteli vapaata, kun en yksinkertaisesti jaksanut koulun jälkeen enää tallille lähteäkun en oisi kuitenkaan mitään siellä nähnyt kun oli jo kotiinpäästessäni pilkkopimeetä...:( Mutta Perjantai päivällä oli ihana ilma!<3

koulun ikkunasta otettu:D
Lauantaina ajoin Offella rauhallisen lenkin ja nyt ei katkastu edes kärryjen aisoja, vaan poni meni todella nätisti !:) Paitsi että lenkillä vastaan tullut postilaatikko oli ihan hirveä , mut muuten tosi hyvin :)!

Ollilla käytiin vähän laukkailemassa maastossa, sen jälkeen taas hieroin selkää ja laitoin vähän lämpölinimenttiä, kun se tuppaa menemään niin helposti jumii sieltä :/ Pitäisi pyytää taas hieroja hieromaan se läpi.

Tänään en ollut tallilla, kun aamusta piti jo lähteä Kuusankoskelle kirkkooon..... No mut olihan siel ihan kivaa toisaalta.Meijän riparille tulee korkeintaa 10 tyyppiä ! Wuhuu Jaalan superripari :D No mut tunnetaapahn aineki kaikki jo valmiiks toisemme :).



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi näytetään vasta hyväksynnän jälkeen, ethän lähetä samaa viestiä kahdesti :) - Kiitos