maanantai 17. joulukuuta 2012

Postaus into täysin kadoksissa.

Mul ei oo nyt minkään näköstä intoa postailla, mutta en kuitenkaan halua sellasta ylipitkää postaustaukoa pitää. Koittakaa siis kestää lukea tällästä yliväkinäistä tekstiä :)


Alku viikosta en kirjaimellisesti muista yhtään mitä oon ponien kanssa touhuillut. :s

Perjantaina kävin ajamassa tuulessa ja tuiskussa Offen.Poni oli todella hyvän tuntuinen! Käytiin reilu 4km lenkki, käveltiin ja vähän hölkkäiltiin. Otettiin yksi veto, no okei ei ollu tarkotuksellinen, mutta Offe "pelästyi" postilaatikkoa ja lähti painamaan täyttä ravia eteenpäin ja mie sitten roikuin ohjissa ja yritin hidastaa ponia.Sain kyllä sitten ponin hidastettua takaisin hallittuun hölkkään. Takaisin tullessa tässä samassa postilaatikossa ei sitten ollut mitään pelottavaa. Mutta jos tästä jotain positiivista pitää löytää niin poni ravasi ja kovaa ! Tai ainekin se siltä kärryiltä tuntui :).

Ollin harjailin vain läpi ja juotin sille melassivettä.

Olin muuten reipas ja vaihdoin Offen karsinan oveen saranat, koska Niilo tuli siitä vähän aikaa sitten läpi ja tähän asti siinä on ollut semmoinen viritys niin nyt on kunnon saranat! Laitoin myös ruokakupin seinään kiinni, ettei tarviaisi enää ämpäristä syödä, mutta seuraavana aamuna se löytyi karsinan pohjalata ja ruuvit olivat katkenneet?! Ponilla on vissiinkin ollut tylsä yö..



Ollin ruuat (kaurat puuttuu)

Offen ruuat (kaurat puuttuu)
 Illalla kotona leivoin joulutorttuja, mitkä on kylläkin jo melkein syöty......



Lauantaina poneilla oli vapaapäivä.:)

Vanhoja hyppykuvia ©Jenna Härkönen


vaavelii<3
Sunnuntaina oltiin vajaa 3h taluttamassa poneja Jaalan joulumaassa/markkinoilla. Olli käyttäytyi todella nätisti kun kerrankin muistettiin laittaa korviin pumpulia! Vähän oli varpaat jäässä mutta muuten siellä tarkeni ihan hyvin :).

viime vuoden kuva. Oltiinpahan sitä taas kerran tällä kuvalla lehessä !
Offen kävin ajamassa illemmalla. Käytiin vain 3km lenkki. Käveltiin oikeastaan kokomatka. Hyi kauhea kun tuuli niin paljon, että naama oli ihan jäässä !


4 kommenttia:

Kommenttisi näytetään vasta hyväksynnän jälkeen, ethän lähetä samaa viestiä kahdesti :) - Kiitos