lauantai 26. tammikuuta 2013

Super hyvä ei niin hyvä.

EDIT: kirjoitin tämän tekstin eilen jo mutta julkaisen sen vasta nyt, kun sain vasta tänä aamuna lisää kuvia.:)

Tänään oltiinkin ponien kanssa Kouvolassa ponihiiteillä.Oltiin radalla hyvissä ajoin ja lähdin lämmittämään Ollia vajaa tuntia ennen lähtöä.Lämmityksessä Olli oli no hmm.... Ihan ok tuntuinen, muttei kuitenkaan niin hyvä mitä se on kotona ollut!

© Neea Espo
© Nita Siren

Lähtöhän missä oltiin oli aivan järjetön, kun siinä muut ponit olivat niin eritasoisia.Kaikenlisäksi oli vielä linjalähetys ja olli lähtee niin hätäsesti linjasta ettei tosikaan. No päästiin lähtöön ja muuthan lähti kuin tykin suusta ja jäätiin hölkkäilemään porukan perälle. Olli haparoi lähes kokoajan, mutta kuitenkin otti ihan hyviä patkiä, muttei se kuitenkaan juossut kunnolla kun muut olivat lähes 200m meitä edellä. Maalissa oltiin viimeisiä ja aika oli jotain 3.17.. Ei mikään hirmu hyvä ,mutta jotenkin kuitenkin olen tyytyväinen ja eipähän tullu edes laukkamerkkiä!

©Erika Ahtiainen
© Äiti

©Erika Ahtiainen

 Heti lähdön jälkeen lähdin lämmittämään Offea, ajoin puolitoista kierrosta väärään suuntaan ja puolikierrosta kilpasuuntaan.Poni oli oikeestaan tosi hyvä lämmityksessä, paitsi että huuteli IHAN koko ajan muille! Poni sitten vielä katoksille seisoskelemaan.
© Nita Siren

© Erika Ahtiainen


© Erika Ahtiainen


Sitten vuorossa oli Offen lähtö ja pakkiahan oli 120metriä. Vähän hirvitti mutta hyvinhän me selvittiin. Offe lähti todella hyvin voltista ja kuroi kokoajan kärkeä kiinni.Viimeisessä kaarteessa oltiin vielä kolmansia ja maalissa oltiin kakkosia. Poni teki niin hyvän loppukirin että jos olisi ollut pidempi loppusuora niin kyllä se ois ohi tullut! Aikakin oli ihan superhyvä ! 3.05,3!!! Ilman laukkamerkkiä! Vihdoin offe alkais olee nyt starttikunnos, mutta eipähän nyt tietenkää oo hyviä startteja :(.


© Erika Ahtiainen

Otin Ollilta viimeiseen starttiin toiset buutsit takapäästä pois ja löysäsin sekkiä yhdellä reiällä. Näillä varustuksilla se juoksi viime vuoden alussa ja silloin tuntui toimivan. Mutta nyt oli kyllä aika iso virhe ottaa nämä pois. Startti lähti ihan hyvin käyntiin ja saavutettiinkin edellä meneviä, heti rinnalla päästyään poni rupesi nyhväilemään ja laukkasi. Jäätin tässäkin sitten porukan hännille enkä viitsinyt alkaa käskemään ponia eteen päin kun tällästä hiljaista vauhtia ravasi ihan ok hyvin. Maalissa oltiin siis viimeisiä ajalla 3.19.

© Erika Ahtiainen
Jäi kyllä ihan hyvä maku suuhun ja etenkin Offe oli ihan super! Ihan ylllätti mut kun nämä viimeisimmät startit eivät ole olleet niin hyviä ja nyt juoksi noin hienon ajan! No sen kanssa suunta on ylöspäin! Ollia taas en kauheasti pääse kehumaan, mutta ponissa oli myös hyvääkin, oli aika rauhallinen lämmityksessä ja lämmityksen meni hyvin! Oon vähän suunitellu Ollille vähäksi aikaa rauhallisempaa treenausta ja Offen kanssa jatketaan samalla tavalla kuin tähänkin mennässä. Katsotaan jos tästä päivästä tekisin teille pientä videokoostetta! Siihen asti Moi!

4 kommenttia:

  1. vooi olli paaperoa :(( mut onneks offe oli super ;)

    VastaaPoista
  2. onko tokkolassa tunnit lopetettu ku sivuille ei enää pääse?
    onko ponit sun omia , vai tokkolan omistuksessa?
    maksatko itte kaikki kamat?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tunteja pidetään vielä ihan normaalisti , sivut on vain tilapäisesti poissa käytöstä.
      Ponit ovat Tokkolan omistajan tuulin. Ja nämä ravikamat kamat maksan itse.

      Poista

Kommenttisi näytetään vasta hyväksynnän jälkeen, ethän lähetä samaa viestiä kahdesti :) - Kiitos