maanantai 14. tammikuuta 2013

Uus vanha rakkaus.

Heipsan! Varoitan nyt ihan heti alkuun, ettei uusia kuvia ole tähän postaukseen tulossa!

Eilen illalla otin kotiin mukaan Happy mouth- ravikuolaimet, kun keitin ne. Kuullostaa ehkä tyhmälle, mutta kun en tiedä kenen kaikkien suussa ne ovat olleet ja en halua mitään bakteereja saada niin tämä oli varmin tapa päästä pöpöistä eroon!

Tänään menin raskaan koulu päivän jälkeen ihan väsyneenä tallille. Menin ensin vaihtamaan sitä aisaa, mutta kuinkas kävikään sain  ähkimisen ja puhkimisen jälkeen jalkarampin paikoilleen, tosin se on nippusiteellä kiinni....Eli toinen aisa on nyt vielä se vanha mutta koska ne ovat ihan samanlaiset niin en jaksanut tänään sitä alkaa vaihtamaan, jospa sitten viikonloppuna saisi aikaiseksi.

Offe the hurjaponi!

Oli niin hirveä hinku ajamaan omilla kärryillä ja halusin kokeilla Ollilla tuota kuolainta, niin laitoin ponin valjaisiin ja lähettiin vähän ajelemaan ihan vaan tallinpihalle. Oij että ette ees voi uskoa kuinka oli ihanaa ajaa OMILLA kärryillä <3 Vaikkei ne ookkaan mitkään tehdas valmisteiset niin en oikeesti tiedä parempia kärryjä millä ajaa! Ei nuo mun masterin kilpuritkaan oo niin hyvät!
Olli oli aivan super! Kuolain oli niiiiiiiiiiin loistava, että päätin ettei Ollin suubhun enää ajaessa normaalia nivel kuolainta laiteta!
Syötin ajon jälkeen ponille porkkanoita, juotin melassivettä ja vein vielä fleeceloimi päällä pihalle.
Vaaveli saa nyt lomailla muutaman päivän ja jos sitten seuraavaksi laittasin sille satulan selkään ja katotaan miten poni siihen pitkästä aikaa reagoi..

Ps. Tulee niin kova ikävä kesää kun katselee näitä kuvia! :O


Olli oli ylpee!




2 kommenttia:

Kommenttisi näytetään vasta hyväksynnän jälkeen, ethän lähetä samaa viestiä kahdesti :) - Kiitos