lauantai 7. joulukuuta 2013

Hyvä joulupukki....

Perinteinen joululahja toivelista postaus!Aloin miettimään,etten oikeastaan tarvitse tällähetkellä mitään.Poneillakin on lähes kaikki tarvittava,joten nyt on aika köyhä lista.Mutta parempi mahdollisuus saada nämä tavarat,kun lista ei ole kilometriä pitkä.Paitsi että vähän veikkaan ettei näistä toteudu,kuin yksi mutta se onkin mulle paljon arvokkaampi,kuin mikään näistä tavaroista:).
1. Ofelialle oma satula,sen ei todellakaan tarviais olla näin hieno ja hintava mutta tämä tuli ekan vastaan,tää on Horzelta ja hinta 979e...:D 2.Uusi potkuremmi! Tää ois kyllä aika jees koska vanha on synteettinen ja ne kiinnityspäät on melko rispaantuneet. 3.Lyhyempi vyö kotivaljaisiin! ja mielellään vielä tämmönen neopreeninen,kun näistä olen kuullut paljon hyvää:)


4.Iphone 5s olis kyllä melko unelma mutta kyllä mulle nykynenkin iphone kelpaa:) 5.Uusi tallitoppatakki! tää nyt ei oo niin välttämätön mutta mun horzen ikivanha toppatakki ei ole enää kovin lämmin ja on muutenkin vähän rikki. 6. Uusi pidempi putki kameraan! Hintaa Gigantista 125e 7.Uudet ratsastushanskat! Mulla joskus aiemminkin oli roeckelit ja niistä tykkäsin kovasti niin nämäkin kelpais hyvin. 8. talviratsastussaappaat olis kiva,kun mun saappaanvarret on sen verran tiukat ettei niiden alle kovin paljoa vaatetta mahdu. Sitten vielä se iso ylläri mistä videopostauksessa puhuinkin;)

Näiden toiveiden hinta on yhteensä 2146,70e plus vielä sitten tuo mysteeri boxi.No jospa sitten aikojen saatossa mä nää tarvittavat ja vähemmän tarvittavat tavarat hommaisin.

6 kommenttia:

  1. http://maxponi.blogspot.fi/2013/12/liebster-blog.html tuolta löytyis teille pien juttu! :)

    VastaaPoista
  2. Mielestäni on parempi kun osaa joulutoiseet tiivistää muutemaan tarpeelliseen tavaraan eikä kerätä kaikkia mahdollisia kivoja juttuja samaan listaan. Poniko sulle tulee ? : )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. nii mäki aattelin!:) Vielä en paljasta mut voi olla hyvinki mahollista :)

      Poista
  3. hei kannattaa käydä viljarshopin netti sivuilta käydä katsomassa noita ponisatuloita ostimme juuri mun shettikselle sieltä satulan 259€ ja siellä on paljon muitakin hyviä satuloita esim. Piffif beauty satula www.viljarshop.fi on netti osote :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti vinkistä,pitää kattoo jos sieltä löytyis ofeliallekkin satula!:)

      Poista

Kommenttisi näytetään vasta hyväksynnän jälkeen, ethän lähetä samaa viestiä kahdesti :) - Kiitos