lauantai 28. joulukuuta 2013

Haaste: Vuosi 2013

"Haasteen ideana on kertoa 10 parhainta, ihaninta, hauskinta, kamalinta, mutta mieleenpainuvinta tapahtumaa vuodelta 2013, sekä toiveita, odotuksia ja miksei lupauksia vuodelle 2014."

Erika haastoi minut tämän tekemään ja itse haastan Moonan,Katriinan ja Tuulin.Tähän vuoteen on mahtunut paljon kaikkea ja voisin kyllä väittää,että tää on mun elämäni paras vuosi.Mitään erittäin kummallista ei ole tapahtunut mutta tämän vuoden aikan muutamasta ihmisestä on tullu mulle tosi läheisiä ja tärkeitä.

1.En usko,että yllätyksenä tulee mutta ripari ja rippijuhlat.Pienestä asti niitä suuniteltiin ja mekkoa etsittiin sieltä ja täältä.Ripari meni älyttömän nopeasti,vaikka "ei kiinnosta" fiiliksillä sinne lähdinkin.Kaikki riparilaiset olivat entuudestaan tuttuja koska oltiin käyty sama ala-aste.Oli kivaa tutussa porukassa viettää viikko,joka kyllä lukeutuu mun elämäni parhaisiin viikkoihin.

2.Ekat estekisat pariin vuoteen Kuprun kanssa on kyllä aika vahvasti myös mielessä.Ne olivat myös Kuprun ensimmäiset (?) estekisat koskaan.Luokka ei ollut iso mutta pohja oli tosi raskas ja silti Kupru yritti parhaansa ja se riitti kolmanteen sijaan.Vikin lähdön jälkeen en uskonut,että ikinä enää menisin estekisoihin,niin tuli ihan super fiilis,että mä tein sen!


3.Vermon poniravit.Lähdettiin sinne kolmen ponin kanssa ja itse ajoin kahdessa lähdössä.Offe paranteli oman ennätyksensä ja kipitti kakkoseksi.Pääsin ajamaan päovän "päälähtöön" ja siinä jäätiin juuri ja juuri kolmansiksi,kakkossija olisi ollut ihan turvanmitan päässä.Oli hieno päivä koska en ole ikinä ennen yhden päivän sisällä ajanut kahta totosijaa.


4.Peruskoulun viimeisen luokan alkaminen.Toisaalta tää on tosi haikeeta koska ei mene pitkää aikaa,kun tuttu ja turvallinen luokka hajoaa.Toisaalta on maailman siisteintä päästä pois ja päättää itse tekemisistä ja tekemättä jättämisistä.Onneksi ysi luokkaa on kuitenkin vielä puolet jäljellä.


5.Cheekin keikat.Tänä vuonna näin Cheekin eka kertaa ikinä,vaikka siitä olen haaveillut jo pitkään.Aloin viime vuoden syksyllä tykkäämään koko ajan enemmän ja enemmän Cheekistä ja siitä asti olen sen halunnut nähdä.Jäähalli kruunasi kyllä kaikki tämän vuoden keikat,ei sitä vaan voi pukea sanoiksi kuinka siistiä se oli.Vaikka ennen keikkoja on ihan älytöntä tungeksimista,huutoa ja tönimistä niin on se ihan oikeesti sen arvosta!Kaikkien pitäis kyllä ainaki kerran elämänsä aikana käydä Cheekin keikalla;)!

Heinolassa jyrää
 6.Kun tähän keikkailuun nyt päästiin,niin Miian kanssa koettu Elämä Lapselle-konsertti.Siellä oli esiintyjät ihan huippuluokkaa ja fiilis oli ihan katossa.Tottakai hienointa oli,että pysty itse auttamaan näitä lapsia ostamalla lipun sinne.Tätäkin suosittelen jokaiselle!


7.Ravit kesän aikana.Pääsin kaverin hevosen mukaan mm. Suurhollola raveihin,Sht Michel raveihin ja paljon muuallekkin.Oli ihan sairaan upeeta,kun tuo kyseinen heppa oli melkein jokaisissa raveissa missä sen näin,niin ykkönen tai vähintää kakkonen.Se oli raviurheilu parhaimmillaan.

8.Heinolan voitto Ofelian kanssa.Tätä oon hehkuttanu liikaa mutta hehkutan vieläkin.En vaan voi uskoa vieläkään,eetä tuo poni sellaisella radalla juoksee sadan metrin pakilta ykköseksi.Kyllä tuli onnenkyyneleet silmiin ja tippui niitä kai muutama takinkaulukseenkin.Siinä se mun pieni ravisuvuton poni näytti niillekkin ketkä sen kykyjän on ikinä epäillytkään.


9.Koko kesäloma oli ihan huippu aikaa.Tuli tehtyä asioita mitä kadun loppuelämäbi mutta myös paljon hyvväkin.Kaikki ponien uittoreissut sunmuut oli hyviä muistoja ja kaikki koirani kiavt hetket koirani Penan kanssa.


10.Tähän kasaan nyt sitten tavoitteet ensi vuodelle.Ollin kanssa tvoitellaan nyt vaan sitä,että poni oikeasti kestäisi kasassa myös siitä voltista lähtemisen,ettei lähdetä kiitolaukkaa siitä pinkomaan.Offen kanssa jatkaa samaa rataa ja tavoite saada ennätys alle 2.55 ensivuoden aikana.Omia tavoitteita kehittyä tottakai ohjastajan ja ratsastajana.Isoin tavoite ehkä kuitenkin se,että pääsen opiskelemaan sinne minne ikinä nyt päätänkään lähteä.

2 kommenttia:

  1. voisitko pistää tänne teijän konfirmaatiokuvan, siis sen koko ryhmän, joka otetaa aina kirkolla?
    -J

    VastaaPoista

Kommenttisi näytetään vasta hyväksynnän jälkeen, ethän lähetä samaa viestiä kahdesti :) - Kiitos