torstai 26. joulukuuta 2013

Miten tähän päädyttiin?

Kerroin tosiaan,että ostettiin Ofelia mulle omaksi.Nyt tulee kattavampi postaus siitä,että miten tähän päädyttiin.
Joku ehkä muistaa tämän postauksen.Sain tuolloin päivällä Offen silloiselta omistajalta viestin,että kaikki ns. turhat hevoset myytäisiin pois.Offe oli myös tässä listassa,sillä ei siitä ikinä tulisi mitään tuntipullaratsua.No olihan se mulle aika kova pala,vaikka tiesin sen olevan edessä.Puhuttiin äitin kanssa ja äiti puhui iskän kanssa,että me ei Ofeliasta luovuta vaan ostetaan se meille.


Eli olen tiennyt huhtikuusta asti,että tuo pieni pallero siirtyy mun omistukseen vielä tämän vuoden aikana.Ei haluttu heti kailottaa sitä kaikille,vaikka aika moni siitä tiesikin,vaikken itse kertonut kuin muutamille.Kaikista eniten mua nauratti,kun olin yhdessä tapahtumassa ja yksi ihan random tyttö tuli kysymään että "Asuuko se sun poni Ofelia silti Tokkolassa vaikka se on sun?" Vastasin vaan,että joo ja vähän tuli oudohko fiilis koska en tosiaan edes tiennyt kuka tämä henkilö oli.:D

Mitäänhän tämä ei perjaatteessa muuta koska olen pitänyt Ofeliaa aina,kuin omaani.Itse olen sen kouluttanut ja kokenut niin hyvät kuin huonotkin hetket sen kanssa.Jos mulle joku olisi tammikuussa sanonut,että joulukuussa olen poninomistaja,niin en olisi kyllä uskonut.Monet kerrat olen tämän ponin taki itkenyt,välillä onnesta ja välillä turhautumisesta.Helpolla meitä ei ole päästetty.


Entäs Olli? Mietin hetken,että miten tähän vastaan mutta sitten aloin miettimään,että vaikka Ofelian omistajan kohdalla lukee mun nimi niin mieten se Olliin vaikuttaa.Aion jatkaa Ollin kanssa aivan samalla tavalla,kuin tähänkin mennessä.Kuprua käyn edelleen ratsastamassa ainakun sinne vain pääsen!


Tässä vielä biisi,mikä kuvaa kyllä Offea aika loistavasti!


Sitten vielä kuva-arvoituksen "voittajat"! Oikeita arvauksia oli niin paljon,etten mitenkään kaikkien blogeja pysty alkaa esittelemään,niin linkkaa nyt tähän kaikki jotka vastasivat täysin oikein.Sinnepäin vastauksia oli paljon mutta tässä nämä täydellisen oikein vastanneet.

Vilma Klik! Katriina Klik! Venla Klik! Sirkku Klik! Ja vielä oli Kata mutten löytänyt blogin oisotetta.

10 kommenttia:

 1. hah oot aikalellipentu ku saat otsta noin vaa omanponin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha sait mut kyl naurahtaa tällä kommentille,et kiitos vaan kovasti :)

   Poista
  2. jo oli aikakin ilonan saada se :) onnea nyt sit viralliseen kavioliittoon..

   Poista
  3. Ilona on tehnyt Ofelian kanssa todella paljon töitä, ja mielestäni ansaitsee Ofelian itselleen - ilman Ilonaa saattaisi tämä poni nököttää vain tarhan reunassa pullaponina, mikäli ei olisi saanut ketään treenaajaa.

   Poista
  4. kateellisuutta ilmassa..? :D

   Poista
  5. Kiitos teille kommenteista :)!

   Poista
 2. On kyllä hyvä ettei se ofe lähteny mihinkää ku senon niin sulonen ja piristää aina päivät ::)))) <333

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se nyt ihan vähään aikaan ole tokkolasta lähtemässä :)

   Poista
 3. Mites Olli? Ei kai sekin ollu siinä "turhien" listassa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinkuin tuossa lukee että sen kanssa jatketaan normaalisti.Eli ei ollut :)

   Poista

Kommenttisi näytetään vasta hyväksynnän jälkeen, ethän lähetä samaa viestiä kahdesti :) - Kiitos