perjantai 20. joulukuuta 2013

Mul on kaikki hyvin tänään.

Ne jotka mua seuraavat instagramissa tai ovat facebookissa mun kavereita,niin tietävätkin jo vastauksen mysteeriseen kuva-arvoitukseen.Nyt sen paljastan teille lopuillekkin lukijoille ja isomman postauksen kirjoitan siitä ja kuva-arvoituksen "voittajista" lähipäivinä.Alla olevaa kuvaa tarvitsee tuskin selitellä.


Eilen oltiin Ollin kanssa Kouvolassa raveissa.Mulla on vieläkin pää täynnä kysymyksiä joihin olen miettinyt nyt tässä päivän ja yön mittaan vastausta.Kuitenkin ehjin nahoin päästiin kotiin! Olli lämmitti hyvin, kuitenkin jäin miettimään sekin posi ottoa,kun poni tuntu paljon paremmalta ilman sekkiä.En kuitenkaan uskaltanut ottaa sitä pois,vaikka kotona ajetaan aina ilman sekkiä.
Päästiin ekalla matkaan,ravattiin tosin ehkä ekat kaksi askelta puhtaasti.Laukkoja tuli jo niin monta etusuoran aikana ja Olli kävi niin kierroksilla,että näin parhaaksi keskeyttää.
Hieman harmitti startin jälkeen mutta nyt tarkemmin ajateltuna parempi,että keskeytin kuin että olisin väkisin ajanut maaliin asti ja todennäköisesti poni olisi hylätty siinä matkalla.

Päälimmäisenä mun mielessä on,että miten Olli kävi noin kierroksilla? Okei poni ei ole vähään aikaan käynyt radalla,lämmitinkö liian vähän?,viimeistelinkö liian aikaisin?, miten edellispäiväinen kengitys vaikutti asiaan?

Nyt on kuitenkin tämä kausi saatu meidän osalta päätökseen ja nyt ollaan taas kokemusta rikkaampia.Nyt hierotaan poni läpi muutamaan otteeseen ja sitten alotetaan taas kunnon treeni ja radalle Ollin kanssa tulaan vasta kun päästään kesäkengällä juoksemaan!

Anttila 2012

Loviisa 2013 © Salli Kotiranta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi näytetään vasta hyväksynnän jälkeen, ethän lähetä samaa viestiä kahdesti :) - Kiitos