maanantai 1. lokakuuta 2012

Viikko katsaus + puuttuva palanen :(

Ompas aika taas vierähtäny nopsasti kun viikko jo melkein edellisestä postauksesta !:o Videopostausta tai varustepostausta en ole vieläkään saanut aikaiseksi toteuttaa, mutta videopostausta kuvailin jo tuossa yks päivä ja ottelin oikein urakalla kuvia blogia varten mutta kamera päätti sanoa juuri äsken itsensä irti ja ei lähde käyntiin..Jos se ei ala kohta toimimaan nii en tiiä kai se on pakko joku halpis digi kamera pakko ostaa koska tarviin kuitenki kameraa melko paljon.. No onhan tuo kamera ainenki 5 vuotta vanha nii ehkä se on jo vähän liian paljon elämää nähnyt..

Viime viikon päivistä en suoraan sanottuna muista yhtään mitään. :D Keskiviikkona olin kyllä kai tallilla ja muistaakseni ajoin ponit?? Eivaan joo koska tällöin kuvasin tätä videospostausta! Mutta ettepä nytten saakkaan sitä :/ valitan...
Offen juoksutin vielä liinassa ja meni paljo paremmin kuin viimeksi, käveltiin alkukäynnit tallin pihalla ja kentällä vain hölkät ja kävelyt taas tallin pihalla.
Ollin ajoin, melko lyhyen lenkin.Laitoin koppakärryt perään pitkästä aikaa! Alkavat jo kärryt sammaloittumaan kun niitä en pahemmin käytä :D No mutta poni meni hienosti ! :)
Keskiviikkona tuli myös ponikunkku dvd! Oi että kun ihan hymy huulessa katselin niitä Ollin juoksuja !<3 Hienoin poni <3!

Tässä vielä muutama ponikunkku kuva:




Kuvaajat on vissiiki Rosa Nyberg, Annika Rantala ja Vilma Jurvanen jos oikein muistan :s !

Torstaina Lähinkin sitten Veskun ja Erikan kanssa raveihin! En tällä kertaa ostanut mitään koska en tarvitse mitään :D? Oli oikein hauska reissu ja hienoja hevosiakin siellä oli :)! Kotiin tulo matkalla vain sattui pieni ongelma :d Vesku ajoi ihan tarkoituksella vesilammikosta ja autohan sitten jätti meidät pienen mäen päälle. Eipä kukaan ollut Veskulle kertonut että sen auto ei kestä vesilammikosta ajamista. :D No mutta kyllä sitten kotiin päästiin !

Perjantaina ajoin Offella pellolla ja pidin Ollia peräponina. Mentiin pitkin peltoa ja käytiin kentälläkin pyörähtämässä ja matkaksi tuli vajaa 3 km. Hölkkäiltiin vähän kentällä mutta suurimmakseen osakseen käveltiin.
Illalla oltiin vielä ajelemassa Veskun,Erikan ja Hannan kanssa.

Lauantaina en ollut tallilla vaan aamulla menin ajamaan Tarinaa hiitille. Olen kerran aikaisemminkin ajanut ponia ja hauska tapaushan se kyllä on !:) Ajoin kierroksen lämmitystä ilman sekkiä ja sen jälkeen sekki kiinni. Poni oli huomattavasti parempi ilman sekkiä. Sitten kierros kilpasuuntaan sekin kanssa, ajoin "keulaan" ja ponihan siinä hyppäsi vähän sivulle eikä imeisesti halunnut juosta keulasta, no jatkoin sitten ajamista ja se kyllä keulassa mihinkää kulkenut meni paaaljon paremmin kun joku tuli rinnalle. Toisen hiitin ajoin vielä ilman sekkiä ja siinä poni meni 5 sek kovempaa kuin edelisellä kierroksella ja oli tosi hyvä ! Hyvä mieli tästä jäi :)!

ilmeellä mennään!
Hiitin jälkeen menin vielä ratsastamaan Kuprulla. Ponilla oli lievästi virtaa ja ei alussa mistään meinannut tulla mitään. Kuitenkin lopussa poni kulki hyvin ja nätisti. Loppuverkat kävin vielä maastossa! hienosti Kuprukin meni !
Oli kyllä heppatäyteinen päivä! Illal oltiin yllätysyllätys ajalemassa Veskun,Erikan ja Hannan kanssa.

Eilen kävin molemmat ajmassa. Offella kävin noin 9 km lenkin! En oo varmaa koskaa noin pitkää lenkkiä käyny Offella! :D Hölkkäiltiin ja käveltiin tosi paljon, yhtään pätkää ei otettu kovaa. Katseltiin siis aikalailla ponille uusia maisemia! Oon kyllä tosi tyytyväinen poniin! Eipä juurikaan kyttäilly mitään ja kaikki onnistui ! Tuollasen superponin kanssa on kyllä kiva treenata!

Ollilla kävin reilu 6 km lenkin mutta vähän rankemman kuin Offella. Alku hölkkäilyissä poni oli ihan okei, mutta kun vähän reippaampaa ravia aloin ottamaan niin ei kyllä tullu muutakun haparointia ja pikkulaukkaa. No annoin sitten oikein olantakaa ponin laukata ja kyllä meni semmosta kiitolaukkaa että ihan melkein alkoi jo kuskia kyydissä pelottamaan :D! Oli ponilla lievästi ylimäärästä energiaa! Laukkavedon jälkeen käveltiin ja koitettiin ravia uudestaan ja tälläkertaa jopa ihan ravasi!
Hyvin siis molemmat ponit menivät!<3

Eilen tuli tasan vuosi siitä kun Viki muutti uudelle omistajalle. Jos joku ei tiedä niin Viki on mun edellinen hoitoponi ja ehkä isoin syy siihen miksi en lopettanu aikoinaan ratsastusta ja aloittanut jotain muuta. Tämän ponin kanssa on koettu vaikka ja mitä , mutta yhtä rakas se on vieläkin vaikken sitä näe kun muutaman kerran vuodessa.<3







Mikään robin fani en ole mutta tässä biisisä on jotekin niin osuvat sanat!
Toivottavasti joku jaksaa tän postauksen loppuun asti lukea! Vähän venähti tarkotusta pidemmäks ! Huomenna menen ponit taas liikuttamaan tänään ne saa viettää vapaata.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi näytetään vasta hyväksynnän jälkeen, ethän lähetä samaa viestiä kahdesti :) - Kiitos