torstai 25. lokakuuta 2012

Hiitillä 25.10

Alkuviikko oli ja meni,en siitä mitään erikoista postausta jaksa väsätä kun ei ole kuviakaan tai muuta. Mutta näin pääpiirteittäin olen ratsastellut melkein jokapäivä ja sellasta. Kävästiin eilen Veturissa äitin ja iskän kanssa ja sieltä ostettiin mulle mm. uusi harjapakki ponien harjoille(clash olshonista <- jotenki noin :D), Sekuntti kello samasta paikasta ja sitten käytiin K-maataloudessa ostamassa poneille Basic ruokasäkki :)!

Tänään sitten lähettii aamulla jo heti kahdeksan jälkeen ajamaan kohti Kouvolan ravirataa! Mukana oli siis molemmat ponit Olli sekä Offe. Ajeltiin Erikan kanssa 2 kierrosta ilman sekkejä lämmitystä, Olli haparoi jo heti alkuun aika paljon ja ravirytmi ei oikeen meinannu löytyä. Laitettiin sitten sekit kiinni ja ajettiin kierros kilpasuuntaan, ajelin Offella keulasta ja Erika ajoi Ollilla mun selässä ja välillä milloin missäkin kun ponilla oli taas laukkapäivä.. Offe oli tosi hyvä ! Vähän kun sitä saisi keskittymään lisää juoksemiseen niin ai että ! No mutta vauva on niin kokematon vielä :). Kierros mentiin ihan hyvää aikaa, jotain sinne Offen ennätyksen lähelle. Erika sitten sanoi että Olli laukkaa kokoajan niin ajoin vielä itse pätkän Ollilla ja minusta se oli oikeestaan aika hyvä ! Vähän laukkas alkuun, mutta sitten alkoi ravata ja vieläpä oikein hyvin !:) Kävästiin vielä sitten kahvilla Paalupaikassa, tai oikeestaan kaakaolla ;).

Kesällähiitti.

Kesällähiitti.

Teivossahiitillä.

Kesällähiitillä.
Iltapäivällä lähin sitten Veskun mukana niille ja siivoiltiin niitten heppojen karsinat ja sillei. Käytiin myös ajamassa, ajoin itse 3-v shettis ori Niilolla ja Vesku ajoi lämppäri tamma Bellalla :) Käytiin semmonen 6 km lenkki ja olipas taas kiva ajaa erilaista ponia!!:) Niilosta tykkäsin kovasti ! Oli tosi kivaa ajaa, reipas ja semmoin :)
 Illalla vielä lähettiin raveihin ja sieltä ostin sitten vaaleanpunaisen silatyynyn lahjakortilla jonka sain moonalta synttäri lahjaksi. Ihan treenikäyttöön siis, en ole vaihtamassa kilpaväriä pinkiksi. Ajattelin vain ostaa vähän erivärisen ,ettei kaikki ole sinistä ;).

15e

1 kommentti:

Kommenttisi näytetään vasta hyväksynnän jälkeen, ethän lähetä samaa viestiä kahdesti :) - Kiitos