sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Syypäät mun hymyyn

Tänään oltiin siellä mätsäreissä ja olen kyllä jälleen todella tyytyväinen poniehin.
Ponit matkusti molemmat hyvin ja rauhassa raviradalla oltiin hyvissä ajoissa ja käytiin siinä sitten vielä paalupaikassa pyörähtämässä. Sitten mentii ilmottautumaan ja siellä oli sellasta pientä säätöä. Offe oli siis poneista ekana, poni oli aika hermona ja ravissa vähän hyppi, muttei kuitenkaan niin pahasti kuin kotona!! Seisottamisestakaan ei aluksi tullut mitään mutta kyllä se sitten ihan nätisti seisoi. :) Tuomari sanoi että todella kaunis poni mutta että takajalat kiertyvät käynnissä todella paljon minkä olen kyllä jo tiennyt. Että kengityksessä vain pitää pitää siinä huolta ettei se pahene :).
Offe oli siis pariaan parempi.
Olli käyttäytyi todella nätisti seisottaessa ja hienolta se kyllä näytti ravissakin.! Ollista tuomari ei oikeen vissii sanonut mitään? Mutta Ollikin sai ykköspalkinnon kun sen paria ei edes arvosteltu.
Molemmat ponit siis pääsivät ykköskehään. Siellä juoksutettiin kaikki yksitellen ja sen jälkeen olin varma että sanoo meille "kiitos voitte lähteä" mutta sen sijaan käski mun jäädä Offen kanssa kehään! Olli siis tipahti tässä vaiheessa. Tuomari palkitsi minut parhaana junior esittäjä ! JEE :D Lisäksi se sanoi että mun liikket saa ponin liikketkin näyttämään hyvältä ja jotain muutakin :D? Tästä saatiin palkinnoksi Ponikunkku DVD, Kymi GP lippis ja sininen ruusuke. Mullahan kyllä on jo yksi tuollainen lippis ja jo Ponikukku DVD. :D  Kehässä vielä sain vieressä olevan russin esittäjältä jotain palkintoja mitä se ei itse tarvinnut niin antoi ne sitten mulle. :) Kaikin puolin onnistunut päivä!

Ollin arvostelu paperissa luki näin :

"Hyvä rotu- ja tammaleima. Ryhdikäs ja vankka. Saisi olla suurilinjaisempi. Ilmeikäs pää. Hyvä ylälinja. Lyhyt kaula ja lautanen. Syvä runkko. KJT vennot vuohiset. MTJ kiertää käynnissä. Kiverä kinner. Tarmokas,matkaavoittaja käynti. Tarmokas ravi.Varsin pulska.Hangannut jouhiaan. Hyvin esitetty!"

Pyh Olliko muka lihava :D Noehkä pikkusen.. :D
Kiitos vielä Erkille hyvästä esittämisestä :)!

Offen paperissa luki näin:

"Hyvä rotu- ja tammaleima. Ryhdikäs. Ilmeikäs pää. Hyvä ylälinja. Sopusuhtainen runko.Energinen tahdikas käynti. Tahdikas kevyt ravi. TJ pihdissä. OTJ kiertää voimakkaasti. VEJ hajajalka. Hyvässä kunnossa. Hyvin esitetty."


2 kommenttia:

Kommenttisi näytetään vasta hyväksynnän jälkeen, ethän lähetä samaa viestiä kahdesti :) - Kiitos