perjantai 19. lokakuuta 2012

Kipeänä tallilla..

Heti alkuun mätsäri kuvia:















Maanantaina en ollu koulussa kun olin kipeä, mutta pyörähettii Erkin ja Veskun kanssa hevarilla ja sieltä tarttu mukaa synteettiset suitset. Ne oli jossain alennukses vaan 20e nii en voinu jättää niitä ostamatta ;)

kaikki yhteensä 20e
Olin vielä Erikan mukana illalla ratsastamassa ja menin shetlanninponi orilla Pontuksella. Älkää järkyttyky, tiedän olevani pitkä mutten kuitenkaa tuntenut tämän ponin selässä itseäni mitenkää yliyli pitkäksi eikä kyllä mun pituus poniakaan haitannut kun kun meni sen verran kovaa..:d Oli kyllä hauska kokemus ratsastaa pitkästä aikaa shettiksellä :d Pontuksen säkä on siis ehkä jotain 106cm ettei se nyt mikään ihan pieni ole :) Illalla mulla sitten lähti ääni aivan totaallisesti.

Tiistaina en ollut myöskään koulussa mutta oloni oli jo riittävän terve niin lähin tallille ja ajoin  Offen. Käytiin semmoinen 7 km lenkki, mentii todella rauhassa ja vauva oli vähän liian menossa. En oikeesti ymmärrä kun poni ei saa edes hirveästi kauraa ja liikutetaan kuitenkin melko paljon ja siltä se on tommonen energia pommi :D No ehkäpä se on vaan sen luonnetta ja eipä siitä ainenkaan tähän päivään mennessä haittaa ole ollut. :)
Carita harjotteli tällöin vähän ajamista Ollilla tallin pihalla, joten ei olut rankkaa vähän hölkkää ja sellasta. :)
Illalla lähdin vielä ratsastamaan  tutulle Hurukselaan. Ratsastin 3v Suokki tammalla. Oli tosi kiva ratsastaa, tehtiin vähän ympyröitä ja sellasta. :) Kuitenkin rauhassa kun heppa vasta opettelee ratsun hommia!:)

Keskiviikkona lähin jo kouluun.Koulun jälkeen kaverini moona tuli meille ja lähettii tallille ja käytiipä sitten maastossa Ripalla ja Minnillä. :) Sain muuten Moonalta ihanan "kortin" ja sitten 15e lahjakortin Hevarille. Nää oli siis mun synttäri lahja. :)

Torstaina Tein tallilla iltatallin. Ollilla oli tunti ja Offea en viitsinyt lähtä ajamaan, ettei tule liian tylsää treeniä ponille, niin lähettiin kävelemään ihan narun perästä yhdelle tiellä. Poni käveli nätisti ja käytiin hakemassa sille "palkinnoksi" omena yhden mummon pihasta , koska siihen oli jätetty kyltti että omenoja saa ottaa;) Ei me sentään mitään varkaita olla!

Tänään alkoi vihdoin syysloma <3! Kestää siis koko ensi viikon ,muttei mulle lomailuun kauheasti aikaa jää.. No mutta kunhan kouluun ei tarvitse mennä !

Huomenna lähen 3 päiväks tutulle hoitamaan kahta Suomenhevosta kun he itse lähtevät reissuun ! Ensi viikolle en lupaa yhtään postausta koska aikaa tuskin postaamiselle riittää !

Tulipas tylsä ja pitkä postaus.. :D No mutta lukekaa jos jaksatte ! Hyvää lomaa niille kellä se nyt alkoi ! Adios!

2 kommenttia:

  1. hieno postaus ;) ois ollu kiva jos olisit jotain vanhempii kuvii ujuttanut mukaan tähän :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli jo niin rankkaa kirjottaa näin paljon tekstii nii en jaksanu xd.. D:

      Poista

Kommenttisi näytetään vasta hyväksynnän jälkeen, ethän lähetä samaa viestiä kahdesti :) - Kiitos