sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Happy birthday mulle!

Voi ei taas ihan muistikatkos koska en muista maanantaisata enkä tiistaista et mitä oon tehny :o:o
Mutta keskiviikkona käytiin ponien kanssa tosi rentokävely lenkki ihan maastakäsin. Talutin molempia poneja itse ja oli kyllä taas sellasta säätöä välillä kun toinen jää syömään ja Offe kävelee kovempaa kuin Olli ja yms. Mutta hengissä selvittiin ja matkan pituudeksi tuli 2,4km. Vein ponit suoraan sen jälkeen tarhaan ja heitin niille vähän heinää sinne. Täytin myös ponien vesiämpärin ,mutta oli tuli ja joi sen kokonaan niin menin ja etsin sitten isomman vesiastian poneille. :) Napsasin Poneista muutamat kuvat kun ne tuli ihmettelemään vesiletkua. Kaikki siis puhelimella kuvattuja.






tarha on aika karussa kunnossa :s

 Sitten vielä muutama kuva siltä viimeviikkoiselta kävely reissulta. :)

Mun true apureenari <3


Torstaina Ollilla oli tunti, niin en sillä ajanut poni meni kai hyvin mutta ainenkin innokas oli ollut ja siltä se myös näytti, koko poni ihan hiestä märkänä. Harmi kun itse olen aivan liian pitkä ponilla ratsastamaan :(
Offen kävin ajamassa reilun 4 kilsan lenkin. Ihan perus hölkkä käynti lenkki. Ei mitään kovia pätkiä. Poni oli jälleen tosi hyvä!

Perjantaina ponit lomaili kun itse vietin kavereiden kanssa mun 14.v synttäreitä ! Oikeesti ne kyllä oli vasta lauantaina. Oli kyllä kivaa. :) Illalla mentiin vielä Erikan ja Lauran kanssa ajelemaan. Alla on kuvia noista ylihienoista lahjoista mitä sain!

Kaisa teki mulle hienon kakun missä neloin on väärin päin :)





Nenäliinat sen takii koska toi levy on niin ihana et ihan alan itkee :D






Erkiltä yli-ihana kuvamuki ! Tekstinä tossa on Nakki,omaa sukua Ilona :D

Kiitti kaikille näist!

Lauantaina ajoin Offella 6km lenkin ja otettiin muutama kovempi veto. Poni aluksi oli taas ihan sitä mieltä että me ei kävellä ollenkaan muttei kuitenkaan saanut tahtoaan läpi ja ei sitten enää lopussa yrittänyt vängätä kuolainta vastaan.Poni oli tosi hyvä etenkin noissa pätkissä ! Oi että on hienoa istua tuon ponin kärryillä kun tietää ees jotakin tehneensä oikein! Tallilla sitten linimentit jalkoihin ja loimi niskaan.
Ollilla oli taas tunti ja nyt ei ihan niin hieessä ollut mutta kuitenkin vähän kaulan kohalta. Erika vielä mun opastuksella vähän harjotteli mätsärien esittämistä ja hyvin meni. :)
Mentiin sitten Erkin kanssa meille ja katottiin jotain ihme leffaa xd Mentiin sitten niille ja Laura tuli sinne ja lähettii ajelee pyörillä.....xd
Sori kuvia tuli nyt aika paljon mut ehkä se ei haittaa :d Ja kaikki siis otettu puhelimella. Innolla ootan että saan sen uuden kameran !

2 kommenttia:

  1. Hihii tää oli kiva postaus :) TOI KUVA MISSA OON OLLINKAA TUOL MÄEN PÄÄLLÄ.. NIIN toi punanen hubbari on kadonnut =( jaja ole hyvä parhaasta lahjasta ja kortista <3

    VastaaPoista

Kommenttisi näytetään vasta hyväksynnän jälkeen, ethän lähetä samaa viestiä kahdesti :) - Kiitos