tiistai 25. syyskuuta 2012

Sadetta, sateen perään.

Moikka vaan kaikille täältä harmaasta ja sateisesta Jaalasta! Tuntuu ettei ilma enää synkemmäksi voi mennä kun kokoajan sataa vettä ja pimeetä on kun sanonko missä. No mutta ainenkin sadeloimet on päässy kovaan käyttöön !


Eilen kävin molemmat ponit juoksuttamassa liinassa ihan näin vaihtelun vuoksi. Olli oli kyllä ihan unelma tuulella, teki kaiken minkä pyysin ei yhtään liikaa tai liian vähän ! Harjasin ponin ja venyttelin vielä porkkanan kanssa.



Offella sen sijaan oli yksi niistä 365:estä päivästä kun se heittäytyy ihan kakaraks.. Heti alkuun kun hain sen tarhasta hyvä etten löytänyt ponia sylistäni kun niin vauhdilla sieltä tuli. Jo tallin käytävälläkin poni kävi ihan kierroksilla! No mentiin kentälle ja annoin liinaa että poni pääsee kävelemään niin tämä lähtee täyttä pukkikiitolaukkaa eteen päin ja tätä jatkuikin varmaan kymmenen kierrosta.. No sain ponin raville ja siinä hölkkäili oikein mukavan näköisesti. :) Vaihoin suunnan ja sain ponin kävelemään, kunnes teki samat tähän suuntaan eli pukki kiitoluakkaa eteenpäin. Tähänkin suuntaan tämän kohtauksen jälkeen sain hölkkäilemään ja sitten poni aloitti taas pysähtysen samaan kohtaan! pari hyvää kierrosta kun saatiin rauhallista hölkkää niin päätin lähteä loppu käynnit kävelemään maastoon, kun kentällä poni ei kuitenkaan rauhottuisi vaikka kuinka yrittäisin. Metsässä poni käyttäyty nätisti ja käytiin reilu 1 km loppukäynnit. :) Kuvia ei juoksutuksesta ole koska keskityin pitämään ponin rauhallisena mikä nyt ei ihan onnistunut..

Väsynyt poni ja loppukäynnit.

Tätä tietä käveltiin (:
Tänään en sitten ollu tallilla vaan on keskittyny tähän mielenkiintoseen koulunkäyntiin. Nyt on oikeesti pakko panostaa vähän koska en todellakaan ole tyytyväinen edelliseen todistukseeni ja kukaan muukaan sitä ei saa parannettua joten itse pakko vähän tehdä jotain..



ISO KIITOS VELÄ KAIKILLE 50 LUKIJALLE <3 Nyt en pysty toteuttaa vähään aikaan tuota ravipäivä videona postausta koska seuraavat ravitn ovat vasta marraskuussa :s Mutta onko joku muu erikoispostaus minkä halusitte? Nyt kommentteina ehotuksia tulemaan !

4 kommenttia:

Kommenttisi näytetään vasta hyväksynnän jälkeen, ethän lähetä samaa viestiä kahdesti :) - Kiitos