lauantai 8. syyskuuta 2012

Poikkeus sääntöön.

Vaikka blogissa kerron yleensäkkin vain Ollin ja offen kuulumisia, ajattelin kuitenkin nyt kirjoittaa tänne kun olin tänää ratsastamassa Kuprulla. Käyn siis ratsastamassa Kuprulla kerran viikossa. Meiltä matkaa Kuprun tallille tulee semmoset 60km, mutta yleensä menen suoraan koulusta joten matka ei ole sitten niin pitkä.Mutta nyt tähän päivään !
Hain kuprun laitumelta,harjasin ja laitoin valmiiksi.Mentiin sitten kentälle ja alettiin kävellä pitkin ohjin.Alkukäyntien jälkeen aloin tekemään väistöjä joka suuntaan käynnissä,niissä ei ollut mitään ongelmia! Sitten alettiin ravailemaan,siinä poni painoi toosi paljon kädelle ja kokoajan yritti luistaa kaikesta mitä siltä pyysin ja vaan mennä :d. Tein sitten muutamia temmon muutoksia ja pysähyksiä. Poni alkoi sitten rauhottua ja toimimaan tosi hyvin ! Laukattiin sitten molempiin suuntiin. Lopuksi käytiin vielä kävelemässä ja vähän hölköttelemässä maastossa, tallin omistaja meni pyörällä edeltä, joten näin vähän mistä sieltä saa mennä. Tosi hienoja maastoja siellä kyllä olikin ! Kokonaisuudessaan poni meni hyvin ja olen ite tyytyväinen !:)
Toi nyt on vähän tollai tiivistettybnä mut en jaksa jokasta liikettä alkaa eriksee kertomaan et toivottavasti ymmärrätte jotain edes. :D Tästä päivästä ei ole kuvia mut laitan alle vähän vanhempia kuvia.

(c)Erika


(c) Minttu Kirvesniemi


(c) Minttu Kirvesniemi


Matc Show (c) Minttu Kirvesniemi


(c) Minttu Kirvesniemi

(c) Minttu Kirvesniemi


(c) Minttu Kirvesniemi


Ponihiitit (c) Anniina Kuhna
Sieltä kun tulin kotiin,kävin kotona vaihtamassa vaatteet ja poljin tallille. Hain Olllin tarhasta ja kokeilin uusia loimia. Ne on kuin tehty sille ,sopii ihan täydellisesti ! Vaihoin uuet riimut ja pääsin heti laittaa sadeloimen päälle koska sato ihan kaatamalla.
Hain sitten Offen tarhasta ja heitin valjaat niskaa, kärryt perää ja lenkille.Käytiin vähän kattelemassa paikkoja jossa vaava ei ole edes koskaan käynyt. Hienosti tyttö meni, otettiin muutama kovempi pätkä ja hymy oli kyllä korvissa asti kun poni meni niin älyttömän hyvin ! Sitten hölköteltiin vielä vähän ja käveltiin reilun 2km loppukäynnit. Tallilla linimentit jalkoihin ja syömään.
Kengittäjän tulee ensi viikon Torstaina joten ens viikonloppuna pitäis yrittää päästä hiitille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi näytetään vasta hyväksynnän jälkeen, ethän lähetä samaa viestiä kahdesti :) - Kiitos