keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Shoppailu,treeniä ja suunitelmia.

Nyt ei päässy tulemaan niin pahaa postaustaukoa ;) Editystä ! Nojoo sitten asiaan !

Maanantaina kävin ajamassa ollilla reilun 5 kilsan lenkin. Melkeimpä hölkkäiltiin koko lenkki. Tietysti alkuun ja loppuun käveltiin.Poni oli jälleen niin hyvä kuin olla ja voi ! Tuntuu jotenki tyhmältä aina sanoo et oli tosi hyvä ja tällei mut se vaan on viime aikoina ollu hyvän tuntunen :D?
Lenkin jälkee pesin ponin,erityisesti hännän ja laitoin siihen rasvaa, etujalkoihin sitten Back on Trackin tallisuojat vai mitkä onkaa.




Offella kävin ajamassa myös. Lähettiin yhtä matkaa Veskun&Eetun ja Erikan&Minnin kanssa, mutta varmaankin 100m jälkeen Eetu ja Veskua ei näkynyt kun kävelivät niin kovaa. Käytiin sitten yhdessä Erikan ja Minnin kanssa melko rauhallinen lenkki muutamia kovempiakin pätkiä otettiin. Vaavalla tuli muutama laukka, kun veti päänsä aivan jalkojen väliin eikä saanut tukea mistään. Tietysti auttaisi kun laittaisi sekin, mutta ite en tykkää käyttää kotona sekkiä olleskaan. Mutta kai pitää alkaa laittamaan jos meinaa kovemmin ajaa.Mutta kuitenkin kokonaisuudessaa vaavakin oli ihan ok hyvä ! Vähän laiskan pulskea välillä, mutta eihän mitään kuulukkaan ilmaiseksi antaa....Ainenkaan Offen mielestä.


Tiistaina (eilen) Lähettiin äitin kanssa käymään Ikeassa, joten en ollut tallilla. Löydettiin poneille edulliset viltit. Voi hyvin laittaa loimen alee ja sillai. :)

Hinta tais olla 3.50e?

Tänään (Keskiviikkona) Vesku kävin sen tutun Viivin kanssa ajamassa Olliin. Oli kuulemma reippaampi mitä ennen on ollut.Hyvin kai oli mennyt. :)

Offen juoksutin liinassa, kun en viitsinyt hirvikärpästen ruuaksi mettään mennä.Poni oli laiskahko ja koko ajan pysähtyi ja kattoi ilmeellä: "onko pakko jos ei taho?" Loppujen lopuks kyllä ravas ihan hyvin. :)

 Äiti osti molemmille poneille kotiriimut, yhen fleece loimen ja sitten vielä toisen sadeloimen :)! Hintoja en laita koska en yhtää tiiä paljo noi on ees maksanu :D Ja kaikki on siis Walhsteenilta.

riimujen raita

sadeloimi


etukiinnitys

fleece loimi LAATUAA!!!!!<3


Sitten vielä eli ollaan menossa Porvooseen molempien ponien kanssa raveihin 22.9. Entiiä sitten että mitä taas tästä tulee kun Olli ei oikein keskity offen kanssa samassa lähössä juoksemiseen ollenkaan muttakun nyt on niin heikosti sarjoja niin meillä ei ole oikeen valinnan varaa, joten mennään sinne kuitenkin. Ollia ajaa tälläkertaa kaverini Sinna :). Mut tästä lisää lähempänä.

5 kommenttia:

  1. Hei! Paljon teillä maksoi noi masterin kärryt? Itse haaveilen samanlasia (:!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei,en ihan tarkkaan muista, mut jossain 600e-700e välillä ne tais olla.Ihan en varmasti muista :D.

      Poista
  2. Okei (: Osaatko sanoo,että meniskö 105cm shettikselle vai olisko ahtaat?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä menee, noi mitkä meillä on niin nissä on vielä kaksi eri korkeutta ja ollilla olen pitänyt alemassa (säkä 96cm) ja offelle ylemmässä (säkä 100cm) ja molemmilla poneilla hyvin tila riittää juoksemiseen :).

      Poista
  3. Oi kiitos tiedosta ! (:

    VastaaPoista

Kommenttisi näytetään vasta hyväksynnän jälkeen, ethän lähetä samaa viestiä kahdesti :) - Kiitos