lauantai 26. heinäkuuta 2014

Aikataulu päivästäni

Tein tämän postauksen torstaista, joten siitä on jo muutama päivä vierähtänyt. Tästä postauksesta ei tullut ihan sellainen kun mielessäni kuvittelin, sillä esim. tallilla en muistanut katsoa kelloa lainkaan, joten siitä aikataulut on vähän sinnepäin. Toivottavasti pidätte!


6.17 Pärähtää soimaan timantit on ikuisia. Ensimmäinen fiilis taas "en jaksa nousta, nukun vielä hetken"

6.20 Painan jälleen torkkua ja nukahdan taas samantien.

6.29 On pakko nousta ylös, jotta kerkeän töihin.

6.30 Alan pukemaan. Vedän niskaan ekat vaatteet mitkä käteen tulevat ja siirryn peilin eteen meikkaamaan. Olen niin laiskalla tuulella, että meikkivoide, puuteri ja ripsari saavat riittää. Harjaan hiukset ja laitan ne ponnarille ja suuntaan äkkiä keittiöön.6.37 Syön pikaisen aamupalan johon kuuluu jugurtti ja mehua. Otan jääkaapista eväät laukkuun, jotka olin edellis iltana tehnyt valmiiksi. Kiiruhdan äkkiä vessaan pesemään hampaat.


6.41 Olen pihalla ja lähden polkemaan töihin. Onneksi mulla on töihin mennessä alamäki, joten sinne menemisessä ei kauaa mene! Oli muuten ihan tolkuttoman kuuma jo tähän aikaan päivästä.


6.45 Olin jo kaupalla ja suuntasin  vaihtamaan työvaatteet päälle.

6.50 Leimasin itseni sisään töihin ja olin jopa 10 minuuttia aikasessa töissä! Suuntasinkin heti kylmiöön purkamaan pakastekuormaa, jota tällä kertaa olikin tullut ihan tolkuttomasti. Oli aika hassua, että kylmiössä oli liki 20 astetta pakkasta, kun taas ulkona vajaa 30 astetta lämmintä.

10.12 Pääsin syömään ja olin saanut suurimman osan kuormasta purettua. Söin leivän, kurkkua, piltti, myslipatukan ja join mehua. Selailin kaikki somet läpi ja lagasin hetken vain.


10.28 Suuntasin takaisin työn pariin. Sain pakasteet purettua ja aloin purkamaan kylmä kuoraa, jossa menikin loppu päivä. Oli muuten taas melko raskas työpäivä ja huomasi kyllä asiakas määrästä, että viikonloppu on lähellä.

13.00 Lähdin polkemaan kotiin päin ja tällä kertaa vuorossa olikin ylämäki. Olin ihan hiessä päästessäni kotiin joten suuntasin suoraan suihkuun.


13.15 Söin ja selailin taas facest yms läpi. Olin niin väsynyt ja oli laiska fiilis joten suuntasin sohvalle hetkeksi makailemaan.


13.22 Olinki jo ihan täydessä unessa.

14.30 Heräsin ja siivoilin keittiön nopeasti. Tyhjensin tiskikoneen ja laitoin likaiset astiat sisään. Tyhjensin myös pyykinpesukoneen ja laitoin pyykit kuivumaan.

Ihan super hyvä biisi!!!


15.00 Lähdin tallille. Ensimmäiseksi lähdin ajamaan Ofelian. Mentiin rauhallinen lenkki kuumuuden takia. Ofelia oli ihan hermona kaikista paarmoista, mitä metässä oli ja vaikka poni oli täynnä ötökkämyrkkyä, niin tuntui, että siitä ei ole mitään hyötyä. Käytiin reilu 7km lenkki pääosin kävellen ja mukana oli myös hölkkää. Olli sai viettää vapaa päivää laitumella.

n.16.20 Oltiin takaisin tallilla. Pesin ponin ja hoidin jalat. Ofelia sai jäädä sisälle, sillä tallissa on kuitenkin viileämpää.


n.16.50 Lähdettiin Kuprun kanssa hömpsöttelemnään maastoon. Oon luistanut Kuprun läpiratsastuksesta jo vaikka kuinka monta päivää. Ei vain ole innostanut yhtään mennä kentälle aurinkoon pyörimään, kun ajaminenkin on ollut vaihtoehtona.
Käytiin joku 4km lenkki kierrellen pikkupolkuja. Otettiin pari laukka ja ravipätkää molempiin suuntiin. Kotoa pois päin laukatessa Kupru oli vähän jännittynyt mutta kotiin tullessa poni olisi kyllä mennyt vaikka kuinka kovaa. Hoidin tallilla Kuprun ja sekin sai jäädä sisälle.

18.00 Lähdin tallilta ajamaan kotiin päin.

18.15 istahdan pöydän ääreen syömään ja katselin samalla vanhoja jaksoja Pretty little liarsista.

18.30 Jatkan Pll:llän katsomista ja menen keräämään kuivat pyykit sisälle. Jatkan sen jälkeen lagaamista ja selailen puhelinta sekä katselen Netflixistä sarjoja.


20.30 Kaverini Kaisa tuli hakemaan mut ja lähdettiin uimaan. Vesi oli melko kylmää mutta kun siihen tottui, niin kyllä siellä uimaan pystyi.


21.20 Olin kotona ja menin suihkuun pesemään hiukset. Söin vielä iltapalaa ja pesin hampaat.

21.30 Menin sänkyyn ja selailin puhelinta. Siinä vierähtikin jonkin verran aikaa ja laitoin herätyksen soimaan ja puhelimen pois kello 22.20.

22.30 Nukahdin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi näytetään vasta hyväksynnän jälkeen, ethän lähetä samaa viestiä kahdesti :) - Kiitos