sunnuntai 20. heinäkuuta 2014

Mun elämän perjantai 13.

Tää päivä ei otsikosta päätellen mennyt oikein nappiin. Okei jotain hyvääkin tässä päivässä oli koska kaikki ponit oli ihan normaaleja ja kaikilla kaikki kunnossa. Lähinnä tarkoitin siis Kuprua ja Offea, jotka käytiin tänään palauttelemassa. Offen palauttelu siirtyi eiliseltä tälle päivälle koska olin vain yksinkertaisesti niin väsynyt, etten enää eilen sitä jaksanut lähteä ajamaan.


Lähdin itse ajamaan Offea ja Erika tuli Kuprulla ilman satulaa perästä. Eipä me hirveän pitkälle tallin pihasta päästy, kun huomasin, että kärryjen rengas oli ihan tyhjä. En sitten tiedä puhkesiko se vasta nyt vai miten sieltä kaikki ilmat tuli pihalle. No ei siinä auttanut, kun ajaa tyhjälle renkaalla koska ei viitsinyt kotiin enää kääntyä. Ei menty kun vajaa 4km ihan rauhassa juurikin tuon renkaan takia. Tallilla sitten hoidettiin ponit ja Kupru pääsi laitumella, kun taas pikkukarkulainen Ofe sai jäädä hetkeksi sisään. ( Poni siis oli eilen lähtenyt laitumelta omille teilleen...)

Oik. on alkuperänen ja vas. on sitten heppojen hiittareista otettu. Kyllähän tuosta eron huomaa :D
Voin kertoo ettei ihan kauheesti naurata koska ei oo vanhat renkaat..

Lähdettiinkin sitten tässä välissä "nopeasti" käymään kaupassa. Eihän tässä muuten mitään mutta mun rakas kiinanihme skootteri päätti jättää meidät kaupan pihalle. Noh jätettiin se sitten monien yritysten jälkeen kaupan taakse rattilukkoon ja käveltiin tallille. Vaihdoin kärryihin hevosten hiitareista renkaan, joka menee nyt hätätilanteessa hetken, vaikka onkin aavistuksen isompi.

Lähdin ajamaan Ollia ja Erika lähti mukaan kuvaamaan. Pitkästä aikaa saattekin ajokuvia! Oltsu oli ihan hyvän tuntuinen, vaikka olihan sillä taas viikon ajotauko. Käytiin noin 7km lenkki yhteensä. Jätin Erikan aina pienen matkan päähän ja kävin kääntymässä, joten saatiin kuvia. Olli on kyllä ihan yliherkkä kaikille pörriäisille mitä metässä on ja vaikka tunkisi ponin täyteen DR. Rebeliä, niin silti sillä pää heiluu jatkuvasti ja häntä huiskii. No mutta ei pidä valittaa koska kohtahan sitä on taas kauheat pakkaset.


Tallilla Olli ja Offe pääsivät myös laitumelle ja laittelin poneille ruuat. Äsken käytiin mun veljen kanssa hakemassa mun skootteri pois kaupalta ja en vaan voi ymmärtää miten Kalle saa sen aina heti käyntiin. Nytkin se lähti suoraan sähköstartista ja vaikka mä silloin mitenpäin poljin, niin ei. No mutta huomenna alkaa sitten uusi viikko taas töiden merkeissä. Yritän kuvata ensi viikon aikana pienen aikataulu postauksen tänne koska sellaisia ei olekkaan ennen näkynyt mun blogissa!


Kaikki Kuprun startti kuvat © Milla Piilola, kiitos !:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi näytetään vasta hyväksynnän jälkeen, ethän lähetä samaa viestiä kahdesti :) - Kiitos