maanantai 4. elokuuta 2014

Ponien rennompi viikko

Edellinen viikko oli poneille hieman rennompi, sillä olimme maanataista keskiviikkoon laivalla ja käymässä Ruotissa. Oli kiva pitkästä aikaa päästä Suomen rajojen ulkopuolelle ja pitkästä aikaa käymään Ruotissa. Osasin jopa ihan ite tilata siellä ruokaa ruotsiksi. :D haha.


Keskiviikkona, kun tulimme pois niin käytiin ostamassa mulle iso kasa lukiokirjoja. On se vaa niin väärin, että loma on hurahtanut näin nopeasti ja ensi viikon puolella alkaakin jo arkinen aherrus ja koulu. Eilen tuli meijän lukkarit näkyviin ja voin sanoa, että tuo hirveen hyvältä näytä. No mutta onneksi sitten syksymmällä ei ole taas kun kaksi ponia liikutettavana, niin vähän mun työmäärä pienenee, vaikka kyllä ihan mielelläni Kuprua pitäisin.


Suuntasinkin melkein heti kotiin päästyäni tallille ja juoksutin pitkästä aikaa kaikki kolme ponia liinassa. Kävelin jokaisen kanssa alkukäynnit muualla, kuin kentällä ja Kuprun kanssa käytiinkin vielä hieman pidemmät alkukäynnit.

Torstaina ja perjantaina treenasin ponit ihan normaalisti. Torstaina ajoin Ollin ja Offen ja ratsastin Kuprun.
Olli oli ajaessa hyvä ja otettiin muutama reippaampi pätkä ja kello näytti ihan hyvää aikaa. Heti Ollin hoidettuani kärryjen eteen pääsi Offe.
Tässä välissä kun olin talilla käymässä, niin alkoi pieni ukkosmyrsky, joka ei vielä lähtiessä ollut kovin paha. Heti lenkin alkumetreillä vastaan tulikin kaatunut puu, joka oli siis kaatunut sinä aikana, kun oltiin tultu Ollin kanssa tallille. Päästiin onneksi siitä Offen kanssa hyvin yli. Matkalla alkoikin salamavalot välkkymään ja jyrähtelemään.Annoin sitten Offenkin juosta muutaman reippaamman pätkän ja kyllä sekin ihan hyvää pätkää otti. Tultiin kiireesti tallille koska pelkään itse ukkosta ihan hirveästi. :D


Kuprun ratsastelin pellolla ilman satulaa. Ponski oli pääosin hyvä mutta hieman se jännittyi uudesta ratsastus paikasta. Taivuttelinponia molempiin suuntiin ja tehtiin muutamat väistötkin. Ravissaponi oli ihan super hyvä, vaikken mitään kummepia alkanut vaatimaankaan. Laukassa meinasi olla maa lähellä mulle, kun Kuprukka päätti "säikähtää" viereisen talon pihassa olevaa lasta. Juuri ja juuri kuitenkin pysyin selässä ja loppu ratsastus sujui myös ihan hyvin.

Perjantaina ajoin taas pikkuponit, mistä ei nyt sen kummempaa muistikuvaa ole. Käytii  kummankin kanssa reilu 6km lenkki.
Kuprun kanssa hyppäilin pitkästä aikaa kentällä. Rakentelin kaksi estettä kentälle, jotka oli molemmat korkeimmillaan 50cm. Poni oli ihan älyttömän hyvä hypyissä. Muutama pudotus tuli mutta ne menee ihan täysin mun piikkiin.

Lauantaina lähdettiin aamusta aikaisin kohti Blockfestejä. Parin tunnin jonottamisen jälkeen päästiin sisälle ja siinä hetken odoteltua ensimmäinen artisti alkoi soittamaan. Muutamat ihan surkeat esiintyjät oli ihan täyttä tuskaa mutta onneksi mukaan mahtui myös hyviäkin. Puoli yksitoista illalla Cheek aloitti ja en voi kuin sanoa, että oli ihan älytön keikka. Kyllä siinä tuli väkisinkin kyynel jos toinenkin silmään, sillä tämä oli viimeinen festarikeikka vähään aikaan

Käytiin keikan jälkeen vielä moikkaamassa poikia. Otettiin iso kuva porukalla ja otin vielä sitten Cheekin tuplaajan TS:sän kanssa yhteiskuvan mutta sitä en mihinkään laita koska se meni yllätysyllätys ihan penkin alle. Poikien lähdettyä jäätiin chillailemaan yöksi Tampereelle ja aamulla päästiin muutaman mutkan kautta kotiin.
Oon tossa melko keskellä vaaleet hiukset ja sinine huppari. :)
kesk. kuva törmättiin yöllä Jaren taustalaulajaan Kalleen.

Kirjoittelin eilen jo postauksen valmiiksi mutta siitä tuli iahn kauhea, joten poistin sen ja kirjoitin suosiolla uuden.Pahoittelen, että kirjoitin nyt muitakin kun heppajuttuja mutta jos jotain häiritsee niin skipatkaa ne kohdat kokonaan. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi näytetään vasta hyväksynnän jälkeen, ethän lähetä samaa viestiä kahdesti :) - Kiitos