keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

Poneilun täyteinen päivä

Eilen otin kameran pitkästä aikaa mukaan tallille. Lähipäivinä on satanut vettä kokoajan, niin en ole halunnut kameraa kastella. Eilenkin oli hieman outo ilma, kun oli tosi kylmä ja sitten tunnin päästä olikin jo kuuma. Sitten juuri, kun saan ponin sadetakki päällä pihalle, niin alkaa paistamaan aurinko ja sitten otan sen loimen pois, niin alkaa satamaan? Suomen ilmasto, voisitko nyt päättää ja tuoda sen kesän ja lämmön tänne kiitos!


Aamulla ensiksi valjaisiin pääsi Kupru. Ajoin Kuprulla toista kertaa meillä ollessaan ja nyt poni oli jo paljon parempi, kuin viime kerralla. Mentiin 10km pitkä lenkki ja otettiin yksi vähän kovempikin pätkä. On niin outoa mulle ajaa ponia, joka hölkkää sitä 2.40 vauhtia. Lenkitkin sujuu paljon nopeammin, kun ponski hölkkää jo niin kovaa.

Ekalla ajo kerralla Kuprulle oli hirveän outoa, kun meillä on sellaisia tukkikasoja tuolla lenkkien varrella ja silloin ne olivat hirveän ihmeellisiä. Nyt poni ohitti kaikki tukkikasat ihan ongelmitta! Traktorinkin meitä tuli vastaan, eikä tamma siitäkään sanonut mitään :)!

Seuraavana valjastelin Ollin kärryjen eteen. Nyt, kun mulla oli pieni postaustauko, niin ette tiedä, että Olli on nyt ollut normaalia parempi ajaa. Vähän aikaa sitten oli enemmän sääntö, kuin poikkeus jos poni meni huonosti lenkillä. Nyt kuitenkin muutamat lenkit Ollikin on tuntunut ihan ok hyvältä! Ei vielä täydelliseltä mutta paremmalta.Käytiin Olperon kanssa 7km lenkki ja hölkkäiltiin suurin osa matkasta.Timmeristä loppui akku, niin vauhdeista en tiedä mutta poni oli hyvän tuntuinen joten se on pääasia. En tiedä mitä pikkuisen pään sisällä on tapahtunut, kun ennen ei voinut ohjalla hipaistakkaan ponia ilman laukkaa mutta nyt voi jo hieman käskeä! Jospa se siitä pikkuhiljaa.. :)

Kuprukan kesämasu <3

Offeliini sai eilen viettää vapaapäivää, kuitenkin venyttelyiden ja hieronnan merkeissä. Ofelia on ilmottu Vermoon starttiin lauantaiksi ja porukka on älyttömän kova jälleen kerran. Lähdetään matkaan 60 pakilta ja vielä nelosradalta joten tavoitteena on ainoastaan se, että päästään ehjin nahoin maaliin ja että poni tekisi rehdin juoksun. Kaikki muu onkin plussaa.

2 kommenttia:

Kommenttisi näytetään vasta hyväksynnän jälkeen, ethän lähetä samaa viestiä kahdesti :) - Kiitos